• BIST 9094.06
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ERCİYES'TE ZİYARETÇİ REKORU KIRILDI

ERCİYES'TE ZİYARETÇİ REKORU KIRILDI
ARALIK-NİSAN DÖNEMİNDE 2 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI .

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes Dağı’na yapmış olduğu yatırımlar meyvelerini vermeye başladı.

Dünyanın en önemli kış sporları merkezlerinden biri olan Erciyes'te geçen Aralık-Nisan döneminde ziyaretçi rekoru kırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, geçen Aralık-Nisan döneminde 2 milyon ziyaretçiyi ağırladıklarını ifade ederek Erciyes Dağı'nda bu yılki hedeflerinin, 3 milyon ziyaretçiye ulaşmak olduğunu söyledi .

ERCİYES ALTIN SEZONUNU YAŞADI Cıngı, KAYSERİNEWS.COM'A yaptığı açıklamada Erciyes'te bu yıl altın bir sezon geçirdiklerini söyledi. Erciyes Kayak Merkezi'nde 10 Nisan itibarıyla sezonu kapattıklarını belirten Cıngı şunları kaydetti.

2 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI “Geçen yılki ziyaretçi sayımız toplamda Aralık-Nisan dönemi için 1 milyon 600 bindi.Bizim bu sene hedefimiz 2 milyondu, çok şükür bu hedefi yakaladık.

Özellikle kayakçı sayısında da bir artış oldu bu yıl.Biz çünkü tamamen bilgisayarlı sistemle kayak biletlerini bire bir takip edebiliyoruz.Yani Cafer Beydilli’nin aldığı biletin hangi saniyede, nerede, hangi pistte kullandığının hepsini fotoğraflı olarak takip edebiliyoruz.

Çok şükür bilet satışlarımızı artırdık bu sene.Geçen sene yapmış olduğumuz Avrupa kupası ve bu yıl yapmış olduğumuz Dünya Kupası da bunda çok etkili oldu.Dünya Kupası Türkiye’de ilk defa yapıldı mesela.

Dünya Kupası eğer Erciyes’te yapılıyorsa burada bir şeyler var gibi bir algı oluştu camiada ve çok ciddi kayakçı artışı sağladık hamt olsun.Zaten hem şehrimizdeki hem dışarıdan gelen misafirlerimiz Erciyes’e yoğun olarak iltifat ediyorlar.Her hafta sonu Erciyes tıklım tıklım oluyor.

Kızak yapılıyor orada bir teleferiğe biniliyor.Sucuk ekmek yiyorlar hoşça vakit geçirecek bir mekan oluştu Erciyes’te.Kimisi sporunu yapıyor, kimisi kayağını yapıyor.

Dolayısıyla 2 milyon ziyaretçiyi çok şükür yakaladık bu sene.Gelecek sene 3 milyon hedefi koyduk ve bakın daha reklam yapmıyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik’te desteğini hiç esirgemiyor.Her hafta Erciyes çıkıyor.Vatandaşlarla konuşuyor eksik gedik var mı neler istersiniz diye görüşlerimizi alıyor.

Yazın yapacağımız çalışmaları planlıyoruz.Hizmet kalitesini nasıl artırabiliriz diye.Allah’a çok şükür başkanlarımız bu şehir için birer şans.

Bana ne, Erciyes turizminden dese kimsede niye yapmıyorsunuz demez.O yüzden Allah’a şükür başkanlarımız bize destek oluyor.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39