• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Erdoğan: Bu meydanlarda montaj yok - VİDEO

Erdoğan: Bu meydanlarda montaj yok - VİDEO
Başbakan Erdoğan Malatya'da halka hitap etti. Miting rekor kalabalıkla güne damga vurdu.

KILIÇDAROĞLU'NA: "TERBİYESİZ HERİF"

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir mitingte kendisi için "Aile boyu yolsuzluk yapıyorlar" diyen Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Başbakan, aile fertlerini sayarken vefat eden annesini de sayan Kılıçdaroğlu için "Benim rahmetli anneme laf atacak kadar adisin" dedi.

İşte o sözleri;

"Kılıçdaroğlu gibi Bahçeli gibi adamlar kursaklarından haram geçmemiş çocuklarıma iftira atıyorlar. Terbiyesiz herif sen bu kadar adisin. Benim rahmetli anneme laf atacak kadar adisin. Sen bu ülkede başbakana nasıl böyle bir şey dersin."

İŞTE BAŞBAKAN'IN AÇIKLAMALARI

Sen bugün Battal Gazi'nin ruhunu ayağa kaldırıyorsun. Şen olasın Malatya. Bir kez daha Allah'ına kurban Malatya. Rabbim kardeşliğimizi daim etsin. CHP, MHP buraya baksın. Burada montaj yok. O malum medya buraya bak. Pensilvanya buraya baksın. Bugün Malatya tarafını belli ediyor. Onun için 30 Mart çok önemli. Burada Malatya'nın coşkusu var. Fotoğraflara inanmayacaklar. 3 kafadarın albümü çıktı. Çamur attım tutmadı. Malatya'ya ananas sökmez. Burası kayısı diyarı.

Hamdolsun yarab bize bugünleri gösterdin. Malatya 30 Mart seçimlerine mührü vurmuştur. Sadece Malatya'da değil tüm Türkiye'de sandığın rengi belli olmuştur.

MALATYALI VATANDAŞIN MEKTUBU

Sizlere bir Malatyalı kardeşimizin bana yazdığı bir mektubu özetleyeceğim. Mukaddes Yetiş. Malatya mitinginizde ne olur benim mektubumu okuyun diyor. Öyle güzel satırlar yazmış ki. Başbakanım sizi çok çok ve çok seviyorum. Rabbim inşallah sizi ve vekillerinizi sevsin ve daima koruyucunuz olsun diyor. İnşallah bütün ülkelere sizin gibi bir Başbakan nasip etsin. Biz Malatyalılar AK Parti aşıklarıyız diyor. Ben ablamla kardeşlerimle aynı sınıfta okuyor aynı kitapları paylaşıyordum onun için sadece ilkokulu okuyabildim diyor.

Bu ülkede mühürle gaz satılırdı, yağ satılırdı. Kim vardı iktidarda? CHP. CHP'nin iktidarı yolszuluk demektir, yasaklar demektir. Bu aziz millet bize Allah razı olsun desin bu bize yeter.

"KILIÇDAROĞLU SENDEN SİYASETÇİ OLMAZ"

Şimdi bunlar montaj işini iyice ilerlettiler. Mecliste anayasal ve yasal suç olmasına rağmen oralarda yaptıkları montajları dinletiyorlar. Ey Kılıçdaroğlu senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur.

Pazarlıklar başladı Pensilvanya da yer aldı. Siz İstanbul'a bu ismi aday yapın biz destekleyeceğiz hükümeti devireceğiz dedi. Geçtiğimiz günlerde Trabzon günlerine katıldı, orada yuhalandı. Çıkarken de bir vatandaşı yumrukladı. Demek ki bu insanlar seni kabullenmiyor. Niye rahatsız oldun? Bunlardan siyasetçi olur mu?

"CEMAAT DEĞİL ÖRGÜT"

Bunlara cemaat demeyin bunlar örgüt. Diğer cemaatlere hakaret etmiş olursunuz. Kendi ülkesine ihanet eden bu yapıyla artık aranıza mesafe koymanız lazım. 24 gün var. Siz bizim ablalarımızsınız. Gençler siz bizim kardeşlerimiz, beyler siz de bizim ağabeylerimizsiniz.

Bunlarda sınır kalmadı, helal ve haram yok. Bu yapı emeğinizi, ekmeğinizi temiz duygularınızı istismar ediyor. Çocuklarınız bunların okullarında okuyorsa çekin alın. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Sülük bunlardan faziletlidir. Sülük zararlı kanı emer bunlar faydalı kanı emiyor.

"RAHMETLİ ANNEME HAKARET"

Muhalefet, Pensilvanya ile birlikte boğazlarından haram geçmemiş yavrularıma çocuklarıma karşı iftira yarışına girdiler. Bu kadar adilik, alçaklık olamaz. Sen önce git aynaya bak. Benim rahmetli annem hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin.

BAŞBAKANLIK BİNASI

Şimdi bizim Başbakanlık binamızı durdurmaya çalışıyorlar. Yahu siz nasıl bir yargı mensubusunuz? Bunlar MİT'e de saldırdılar. Marmaray'ı da durdurmak istediler. Şahsıma, devletin tepesine saldırdılar.

GEZİ OLAYLARI

Çözüm sürecine, kardeşliğimize saldırdılar. İnsanların mahrem telefon konuşmalarınas, başörtüsüne saldırdılar.

'Samimi niyetle Gezi olaylarına geldiler' dediler. Ne samimiyeti? Geçin o işi geçin. Bizim iktidarımız 12 yılda 3 milyar fidan ve ağaç dikti. Bunların çevrecilik diye bir derdi yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber çalışıyorlar.

KIKRPINAR'DA BAYRAK KRİZİ

Bu CHP dün kalkmış AK Parti bayrağımıza saygısızdır diyor. Kırkpınar'da bayrakla geçiş varmış AK Partili bakanlar ayağa kalkmamış. Kalkmamışlar doğrudur, orada bir protokol kuralını çiğnemiş olabilirler. Türk bayrağına saygısı olan sen misin?

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39