• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Erdoğan: Gerekirse raconu ben keserim

Erdoğan: Gerekirse raconu ben keserim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yaptığı konuşmada,'Kimsenin racon kesmesine ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesmek gereksinimi duyulursa raconu ben keserim' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi.



Bazı köşe yazarlarının kendisi adına herkese ayar vermeye kalktığını gördüğünü söyleyen Erdoğan, kendisinin buna ihtiyaç duymadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı, 'Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli.' dedi. 

ŞAHSIM ADINA RACON KESEN KÖŞE YAZARLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Zaman zaman kamuoyunda, medyada, partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmaların yaşandığına şahit oluyoruz. Genellikle sosyal medya hesapları veya kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda, birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği, herkese ayar vermeye çalıştığı anlaşılıyor. Burada bir kez daha açık ve net olarak ifade ediyorum; benim, milletimle, partimle paylaşacağım bir düşüncem, bir teklifim, bir hissiyatım varsa, bunun yolları bellidir.




RACONU BİZZAT KENDİM KESERİM

Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli.

Kongre sürecimizde gerçekleştireceğimiz bu değişim asla bir tasfiye değildir. Bizim siyaset terbiyemizde vefa çok önemlidir. Ülkesine, şehrine, partisine hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızın emeğini, gayretini, fedakarlığını unutmadık, unutmayacağız. Kendisi yolunu şaşırıp başka mecralara yönelmediği sürece her arkadaşımızın bizim gönlümüzde ve yanı başımızda yeri vardır.

BATI'YLA NE KONUŞMAMIZ GEREKİYORSA..

Parti teşkilatlarımızda yaptığımız toplantılarda, tüm milletimizin gözü önünde konuşuyor, tartışıyor, mesajlarımızı ifade ediyoruz. Aynı şekilde dünya ve ülke meseleleriyle ilgili konularda da gerektiği her durumda görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Batı'yla ne konuşmamız gerekiyorsa kapıların arkasında değil, milletin önünde, dünyanın önünde konuşuyoruz.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39