• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Erdoğan kitabın ortasından konuşan bir siyasetçi

Erdoğan kitabın ortasından konuşan bir siyasetçi
Yeni Akit Köşe yazısı Sinan Burhan

PKK terör örgütü dağdan şehre indi. Diyarbakır Sur’da, Şırnak Cizre’de sokak terörü uyguluyor. Kürt vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kararttılar. Çocukların okula gitmesini engelliyorlar. Esnafın kepenk kapatmasını istiyorlar. Hayat felç olmuş durumda.

Bir yandan Mehmetçiği şehit ediyorlar bir yandan Kürt vatandaşlarımızı katlediyorlar. Bu kadar ikiyüzlü bir örgüt görmedim. Politik ve medyatik propagandayı iyi yapıyorlar. Hem katliam yapıyorlar hem barış diyorlar.

Bugünlerde barış kelimesi HDP ve PKK siyasetinin ağzından düşmüyor. Bir ellerinde silah olan, el bombası olan terör örgütü her daim barış diyor. Barış kelimesini hem kirlettiler hem de katlettiler. Barışı öldürdüler haberiniz olsun. Bu kelime ancak bu kadar maniple edilir. Bu kadar kirletilir.

Şimdilerde çıkmış bazı aydınlar barış olsun, kan dursun diyorlar. Bir bildiri yayınlayıp devleti suçluyorlar. Adeta devlete muhtıra veriyorlar. Tamam barış olsun kan dursun. Kimse itiraz etmiyor. Kim kan aksın isterki. Ama siz ikiyüzlü aydınlar, devleti katliam yapmakla suçlarken PKK’ya sesiniz çıkmıyor. PKK terör örgütüne lojistik sağlıyorsunuz.

Bu akademisyenler; ey katil PKK, ey hainler ordusu PKK artık silahları bırakın. Askere kurşun sıkmayın, polise kurşun sıkmayın, çocukları öldürmeyin demeliydiler. Devletin yaptığı hatalar varsa, hukuksuzluk varsa elbette devlet kendine çeki düzen vermelidir. Siz, PKK’nın katliamına ses çıkartmıyorsunuz ama devletin en ufak hatasını büyütüyorsunuz. Yani kötü niyetlisiniz.

Cumhurbaşkanı bu aydınlara “karanlık” dedi. Bu cümleyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Neden PKK’ya bir cümle sarf etmiyorsunuz. Bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz, suyunu içiyorsunuz hâlâ ihanet içerisindesiniz. Bu ülke size neden bu kadar yabancı. Bu ülke size neden bu kadar batıyor. Sayın Erdoğan kitabın ortasından konuşan bir siyasetçi. Doğru söylüyor. Bu çözüm sürecine en çok emek veren bir isim olarak Erdoğan bile bu noktaya gelmişse varın siz vahameti düşünün. Bu işin şakası yok. Bu ülke bizim son toprak parçamız. Bu toprak parçası da elimizden giderse, Suriye’den beter oluruz. Devlet ortadan kalkarsa anarşi başlar. Kaos başlar.

Bunların politik yalanları, sahte propagandaları bitmek bilmiyor. Hem katliam yapıyorlar, hem barış diyorlar. İşte en son karakol saldırısında polis çocukları öldürüldü. Onlar çocuk değil mi? Beyaz Show programına sözde bir öğretmen bağlanıyor devlet katliam yapmasın, devlet çocuk öldürmesin anlamına gelecek sözler sarf ediyor. Bakıyorsunuz ki böyle bir öğretmen yok. Yer sahte, meslek sahte. Yani bunların barış demeleri ne kadar sahte ise kendileri de sahte. Beyazıt Öztürk ise bu propagandaya istemeden alet oluyor. Sonradan hatasını anladı. O nedenle mazur görüyoruz. Bizim aydınlarımızda bir PKK kompleksi var. Sanatçılar PKK’yı övmekle başarıya varacaklarını düşünüyorlar. Solcu olmak, bölücü olmak ülkemizde aydın olmanın bir şartı sanki.

Milletimiz ve devletimiz artık birlikte olmak zorunda. PKK ve HDP siyasetine karşı topyekün hareket etmek durumundayız. Bu ülke bizim son huzur adamızdır. Bu kara parçasından bizi atmak isteyenlere artık dur demeliyiz. Yerli ve yabancı güçlere karşı dimdik birlikte olabilmeliyiz. Barış barış diye katliam yapanların ikiyüzlü olduğunu görmemiz gerekir. Kısacası biz buradayız ve bir yere gitmiyoruz. Siz isterseniz gidebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39