• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Erdoğan'dan Arınç'a mesaj!

Erdoğan'dan Arınç'a mesaj!
Başbakan Erdoğan, Bülent Arınç'ın katılmadığı partisinin haftalık olağan grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Elbette kadro içinde yanlış anlama ve anlaşılmalar olabilir. Ama biz bunları kendi aramızda hallettik, halledeceğiz" diye konuşt
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Biz muhafazakar demokrat bir partiyiz. Bu toplumun değerlerini inançlarını kardeşliğini muhafaza etmek bizim partimizin çizgisidir. Farklılıkları yaşam tarzını teminat altına almak da bizim demokrat kimliğimizin gereğidir.

Biz millete değer dayatmayız. Değerleri muhafaza ederiz. Aynı zamanda biz birileri haz etmiyor diye muhafazakar kimliğimizden, demokrat kimliğimizden de vazgeçmeyiz.

"MİLLET NE DERSE ONU YAPARIZ"

Her meselede görüşümüz kesinlikle vardır, söyleyecek sözümüz, hedefimiz vardır. Ama hükümet olarak anayasa ne derse, yasalar ne derse, yani sonunda millet ne derse biz sadece onu yaparız.

Geçtiğimiz hafta içinde bir kez daha gördük ki AK Parti ile sandıkta yarışamayacağını anlayanlar farklı temennilere girmiş durumdalar. Umudunu kesenler, adeta pusuya yatmış farklı beklentilerin peşine düşmüş durumdalar.

"AK PARTİ BÖLÜNSÜN DİYE DUA EDİYORLAR"

AK parti çatırdasın, bölünsün diye dua ediyor, medet umuyorlar. Bu zavallılıktır, acınası bir durumdur. AK Parti hiçbir zaman bunların temennilerine fırsat tanımayacaktır. Bu parti içindeki hiçbir kardeşim inanıyorum ki pusuda bekleyen bu zavallılara ümit vermeyecektir.

CHP'YE SARIGÜL ELEŞTİRİSİ

Bir taraftan yolsuzluk dosyasıyla ihraç edeceksin, sonra da cankurtaran simidi gibi ona yapışacaksın. Böyle bir mantık olur mu? Olur. Bu muhalefet partisinin içinde bu var. Genlerinde bu var. Biz dava ortaklığı yapmış birbirine kardeşçe kenetlenmiş bir kadroyuz. Her kademedeki arkadaşım millete hizmet için bu makamlara geldik.

HER ZAMAN SÖYLÜYORUM...

Her zaman söylüyorum, efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Eğer hiçbir siyasi partinin tüzüğünde üç dönem gibi karar alma cesareti yoksa, AK Parti bu kararı alabilmişse, bunu yazılı kayda geçmişse bu Türkiye siyasetinde değil, dünya siyasetinde bir ilktir. Biz arkadan gelen gençlerin önünü tıkamayacağız. Bu siyaseti güçlü tutacağız anlayışıdır.

"BİZ ARAMIZDA ÇÖZERİZ"

Elbette bu kadro içinde zaman zaman farklı yaklaşımlar olabilir. Yanlış anlamalar olabilir. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Fakat şunu özellikle bilmenizi istiyorum. Oda şudur. Dava arkadaşlığının, kardeşlik hukukunun bir gereği olarak biz meselelerimizi aramızda konuşur çözüme kavuştururuz

Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Aramızdaki meseleleri kendi aramızda konuşacak ve çözüm yoluna koyarız.

Pusuda bekleyenlere asla fırsat tanımayacağız. Ellerini ovuşturanlara fırsat vermeyeceğiz. Heveslerini kursaklarında bırakacağız. Her bir arkadaşımın böyle bir mesuliyetle hareket edeceğine yürekten inanıyorum."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39