• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Erdoğan'ın seçim sloganı

Erdoğan'ın seçim sloganı
Cumhurbaşkanlığı seçimleri vizyonunu açıklayacak olan Başbakan Erdoğan'ın yeni sloganı da belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri vizyonunu açıklayacak olan Başbakan Erdoğan'ın yeni sloganı da belli oldu. Habertürk Gazetesi, Haliç Kongre Merkezi'nde bugün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri vizyon belgesinin satırbaşlarını ulaştı. 

YENİ SLOGANI 
45 sayfalık bir kitapçık haline getirilen vizyon belgesinin kapağında 'Yeni Türkiye Yolunda Demokrasi, Refah, İtibar' sloganı ve Recep Tayyip Erdoğan imzası yer alıyor. Erdoğan'ın yapacağı tarihi konuşma Yeni Türkiye Vizyonu, Siyaset, Toplum, Dünya başlıklarından oluşuyor. 

Erdoğan'ın 2023 yolunda Yeni Türkiye Vizyonu'ndan satır başları; 

SEVDAMIZ DA DAVAMIZ DA 
Yeni Türkiye hedefine yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerleyeceğiz. Milletimiz ile, hangi siyasi görüşten, hangi sosyal, dini, etnik kimlikten gelirse gelsin bütün vatandaşlarımız ile birlikte, can cana, yan yana Yeni Türkiye idealini gerçekleştireceğiz. Sevdamız da, davamız da budur. 

TARİHİYLE BARIŞAN 
Yeni Türkiye, devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye'dir. Kendi tarihinden, kültüründen, dilinden ve coğrafyasından uzak kalan değil, aksine ondan güç alan, onunla gurur duyan bir Türkiye inşa ediyoruz. 

KUCAKLAYAN 
Yeni Türkiye,büyümüş, kalkınmış ve güçlü Türkiye'dir. Yeni Türkiye, daha da çoğullaşan, farklılaşan toplumumuzu kucaklayan Türkiye'dir. Yeni Türkiye, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselen Türkiye'dir. 

DÜNYADA SÖZ SÖYLEYEN 
Yeni Türkiye, her insanının vatandaş olmakla gurur duyacağı dünya devleti Türkiye'dir. Yeni Türkiye, dünyaya daha açık, daha şeffaf, öncü bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, bölge ve dünya barışına, adalete ve hakkaniyete daha çok hizmet eden bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, dünyaya söz söyleyen, dünya ölçeğinde hareket eden bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiye olacaktır. 

MEDENİYET MERKEZİ 
Yeni Türkiye; bütün farklılıkları ile birbirini seven, birbirine kenetlenmiş, kendine güvenen, özgür, sorumlu ve erdemli insanlarıyla yeniden dünyanın medeniyet merkezi olan bir Türkiye olacaktır. 

DÖRT TEMEL HEDEF 
Erdoğan'ın açıklayacağı manifesto da ise 2023 yılında dört temel hedef sıralanıyor; Demokrasiyi daha da geliştirmek, Siyasi ve toplumsal normalleşmeyi sağlamak, Toplumsal refahı daha çok yükseltmek, Dünyada öncü ülkeler arasına girmek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39