• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Eric Gerets :Kaysrisporlu Amrabat İçin Galatasaraya Yakışır Dedi

Eric Gerets :Kaysrisporlu Amrabat İçin Galatasaraya Yakışır Dedi
“Amrabat beni arayıp, Galatasaray'ı sordu. Muhteşem taraftarı ve camiayı anlattım. Çok iyi bir oyuncu olduğu için onu milli takıma aldım. Futbolcu olarak 10 numara bir insan. Galatasaray'a yakışan bir profile sahip”
Fas Milli Takım patronu, Galatasaray eski teknik direktörü Eric Gerets, Afrika Kupası’na sayılı günler kala FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Belçikalı çalıştırıcı, milli takımdan öğrencisi Amrabat’la ilgili bilinmeyenleri, Afrika Kupası’ndaki şanslarını ve Galatasaray’ı nasıl bulduğuyla ilgili detayları haber müdürümüz Mehmet Demircan’la paylaştı...

‘İyi bir profesyonel’

Evet, Amrabat beni aradı. Sadece bana Galatasaray’ı sordu. Sonuçta ben bir menacer değilim. Transferi konusunda da ona yardımcı olamam, olmam. Ben de tabii ki hayatım boyunca unutamayacağım Galatasaray’la ilgili yaşadıklarımı, kendisine anlattım. Galatasaray’la ilgili negatif bir kelime söyleyebilir miyim? Tabii ki hayır. Ne muhteşem bir camia olduğunu, muhteşem seyirciyi, tribündeki atmosferi ve İstanbul’u anlattım. Artık kendisi karar verecek, ama önce kulüpler anlaşmalı. Afrika Uluslar Kupası bitene kadar, bu transferde somut şeyler olabilir. Amrabat futbolcu olarak 10 numara bir insan. Daha önce çağırdığım turnuvada beni çok etkiledi. O yüzden Afrika Kupası kadrosuna da dahil ettim. Müthiş şakacı, hayatı gerektiği kadar ciddiye alan, futbolu çocuklar gibi seven, iyi bir profesyonel.

O nerede olursa olsun, takım arkadaşları Amrabat’la çok iyi vakit geçireceklerdir. Çünkü eğlenceli biri, şakayı seven, antrenmanlara neşe katan bir öğrencim. Kısa sürede takımın neşesi olur. Biz onunla olmaktan çok mutluyuz. Umarım istediği yere gelir. Galatasaray’a yakışan bir futbolcu profiline sahip.

‘Aslan olması gereken yerde’

Galatasaray’ı takip ediyorum. Şu an lider olduğunu bildiğim için inanılmaz keyifleniyorum. Zaten Galatasaray olması gereken yerde. En tepede. Camia ve taraftarın beklentisi de hep bu olmuştur. Bunu görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Galatasaray gibi bir takım ne olursa olsun hep kazanmalı, her maça kazanmak için çıkmalı. Şu an da öyle bir görüntü olduğunu görüyorum, arkadaşlarımdan duyuyorum. Bunun böyle devam etmesini de diliyorum.


Kupayı kazanabiliriz’

Afrika Kupası’na çok iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Sizler beni tanıyorsunuz.
Ben sadece kazanmayı düşünürüm. O yüzden bu şampiyonada iddialıyız. Güçlü bir kadromuz var. İyi bir başlangıç yapıp devamını getirmek istiyoruz. Bu turnuvalarda önemli olan iyi bir hava yakalayıp, onu devam ettirmek. Afrika Kupası’nda diğer ülkeler de iddialı ancak ben ekibime güveniyorum

(fanatik)
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39