• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

Erkan Petekkaya'ya suç duyurusu

Erkan Petekkaya'ya suç duyurusu
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın, evlilik programında damat adayının yaptığı açıklamalar üzerine "Bunlar oy kullanıyor üzücü" demesi üzerine damat adayı Halil Okan, Petekkaya hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın evlilik programında, 'Daha önceki sevgilimle web cam'dan sabaha kadar konuşuyorduk. O başkalarıyla konuşmasın diye cam'ı sabaha kadar açık tutuyordum' diyen damat adayına, 'Bunlar oy kullanıyor üzücü' demesi üzerine damat adayı Halil Okan, kişilik haklarına saldırı olduğu gerekçesiyle Petekkaya hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

Adana'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Halil Okan, Esrol Erol tarafından hazırlanıp sunulan evlilik programına katılıp evlenmeye karar verdi. Okan programa 28 Ekim 2013'ten itibaren katılmaya başladı. Bir programda Okan, Esra Erol ve gelin adayıyla sohbet ederken, 'Daha önceki sevgilimle web cam'dan sabaha kadar konuşuyorduk o başkalarıyla konuşmasın diye cam'ı sabaha kadar açık tutuyordum' diye konuştu. Bu görüntüler bir süre sonra Okan Bayülgen'in 'Makina Kafa' ismini verdiği programda konuklara izlettirildi. Konuklar arasında bulunan ünlü oyuncu Erken Petekkaya görüntüyü izledikten sonra, 'Bu ne ya, onlar oy veriyor, cam'ı açtım yattım diyor, bu adamlar oy veriyor, çok üzücü, gerçekten üzücü' dedi. Esra Erol da programında Okan'ın da olduğu bölümde Petekkaya'yı kınayan açıklamalarda bulundu. Bu yaşanan olaylardan sonra evlilik umuduyla programa katılan Okan, gelen baskılar üzerine programı bırakmak zorunda kaldı. Okan, üzerine çok gidildiği ve bunun üzerine televizyon yoluyla Petekkaya'nın kişilik haklarına hakaret ettiğini ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

'DELİLER VE ÖLÜLER OY KULLANMAZ' 

Okan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak oy kullanma hakkının olduğunu belirterek, 'Türkiye Cumhuriyeti'nde bir deliler bir de ölüler oy kullanamaz. Erkan Petekkaya, Okan Bayülgen'in programında üsluben aşağılayıcı, küçük düşürücü konuştu. Etrafımdan, ailemden bu konuşmadan dolayı çok tepki aldım. Bu olayın buraya gelmesini istemezdim. Çok üzgünüm ama ben de kişilik haklarıma saldırı olduğu için, beni küçük düşürdükleri için, rencide olduğum için Petekkaya hakkında suç duyurusunda bulundum' dedi. 
Petekkaya'nın evlilik programını izlemediğini, sadece Bayülgen'in şovunda magazin arkasında gösterilen kendine ait görüntüleri izlediğini söyleyen Okan, şöyle konuştu: 

ESRA EROL'UN PROGRAMINA KATILMIŞTIM 

'Görüntüyü izleyen konuklar gülerek, kahkaha atarak, 'bunlar gerçek mi değil mi, bunlar da oy kullanıyor' dediler. Ben Esra Erol'un evlilik programına katılmıştım. 28 Ekim'den bu yana oradaydım, hatta bu olayların çıkmasından sonra programdan ayrılmak zorunda kaldım. Şu an hem maddi hem manevi olarak zarar ettim. Programda internet hayatımda yaşadıklarım, önceki hayatımda internette nasıl konuştuğum işte onunla nasıl bir araya geldim nasıl flört ettim onları anlatıyordum. Ben internette insanlar birbirini görmek için cam kullanır yani web cam kullanır ben bunları anlattım. Bunları onlar beni aşağılayarak kullandılar orada eğlendiler, dalga geçtiler. Ama kendi içinde bulunduğu ortamda bunun farkında değiller onu dışarıdan izlemeleri gerekiyor. Sadece katman farkını maddiyatta olduğuna inanıyorum. Kültür olarak katman farkı yok. Sadece o kişiler dizilerde, sinemalarda oynuyor. Ama o kişiler diziler ve sinemalarda oynuyorsa halkın sayesindedir.' 

Okan, Okan Bayülgen'in programında videoyu yayınlayarak kendisiyle dalga geçilmesini sağladığını ancak ondan şikayetçi olmayacağını ifade ederek, 'Ondan eğer gerçekten halka önem veriyorsa bana cevap hakkı doğdu beni programına çağırmasını talep ediyorum' diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39