• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Erkan Tan'ın Programında Sayan'dan Bomba CHP Açıklamaları

Erkan Tan'ın Programında Sayan'dan Bomba CHP Açıklamaları
CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, “Bu CHP’de 5 yıldır bir Melih Gökçek paranoyası başladı. CHP Melih Gökçek’i yenmek adına, boşa çıkarmak adına ilkelerinden de vazgeçiyor” dedi.

errrrrr.jpg

Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'la Tartışalım programına CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan konuk oldu.


 

Önce Ankara'nın şebeke suyuyla ilgili Aylin Nazlıaka iftira atmış, ardından CHP ile yakın ilişkisi belgelenen Güneydoğu Gazisi Yılmaz YiğitAnkara Büyükşehir Belediyesi EGO otobüs şoförüne “bana hakaret etti” diyerek iftira atmıştı. Tüm bu iftiraların odağında Melih Gökçek vardı.


 

Bu iftiralar üzerine CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, “Gazi” olayının ardından CHP'ye çok sert sözler sarfetti.


 

CHP'de Melih Gökçek paranoyasının başladığını söyleyen Sayan CHP'nin bu iftiralarla, ucuz politikalarla, belden aşağı vurmalarla iktidar olamayacağını dile getirdi.


 

İşte Savcı Sayan'ın o açıklamaları: 

CHP'DE 5 YILDIR GÖKÇEK PARANOYASI VAR 

Bu CHP'de 5 yıldır bir Melih Gökçek paranoyası başladı. CHP Melih Gökçek'i yenmek adına, boşa çıkarmak adına ilkelerinden de vazgeçiyor. Biliyorsunuz geçen yerel seçimlerde Mansur Yavaş'ı aday yaptılar. Geçen gün birisiyle tartıştım. Niye Mansur Yavaş'ı getirdiniz? dedim. Melih Gökçek'i düşürmek için dedi. Peki onun muadili o mu kardeşim? 

MELİH GÖKÇEK'İ DEVİRMEK İÇİN BOZKURT İŞARETİ BİLE YAPTI

Kılıçdaroğlu Melih Gökçek'i devirmek için bozkurt işareti bile yaptı CHP'de böyle bir paranoya var. Bu paranoyalarla falan CHP iktidar olamaz. Sen Türkiye'nin ana muhalefetisin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı için bütün ilkelerini unutuyorsun, o zaman sen hem Melih Gökçek'i daha çok yükseltiyorsun hem de kendini çürütüyorsun. 

HER EGO ŞOFÖRÜNÜ KONTROL EDECEK HALİ YOK 

EGO otobüsünde bir olay olmuş. Şoförle Güneydoğu'da yaralanmış bir gazimiz arasında bir tartışma yaşanmış, mahkemeye de düşebilirler. Bu Melih Gökçek'in suçu değildir. Melih Bey'in yanında çalışan binlerce insan var. Her EGO otobüsünde çalışan şoförü kontrol edecek halleri yok. Müfettiş var, mahkeme var. İcabına bakılır, haklı haksız ortaya çıkar. Hemen bunu duyar duymaz basın toplantısı yapıp,Melih Gökçek özür dilesin demek, bunlar ucuz politikadır, belden aşağı vurmadır. Belden aşağı vurarak CHP iktidar olamaz. Ben buna karşıyım. Siz Mansur'un yerine CHP'de Melih Gökçek'in karşısına çıkaracak bir aday bulamadınız. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39