• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

EROL BEDİR'DEN ERCİYESSPOR AÇIKLAMASI

EROL BEDİR'DEN ERCİYESSPOR AÇIKLAMASI
Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ile futbolculardan Deniz Türüç ve Stephane Badji, 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşide buluştu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşi, renkli görüntülere sahne oldu.

 

Burada bir konuşma yapan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, takımın gidişatıyla ilgili olarak, “Çok ciddi başarılara imza atan, Türkiye Kupasını kazanan ve ligde güzel sonuçlar alan Kayserispor maalesef son 2-3 yıldır büyük sıkıntılar içerisine girdi. Bu sıkıntılar sadece Kayserispor ile ilgili değil, Türkiye!’deki süper lig kulüplerinin ve diğer kulüplerin ortak sıkıntılarıydı. Biz daha büyük şanssızlık yaşadık ve ligden düştük ve daha sonrada lige yeniden çıktıktan sonra bir türlü toparlayamadık. Daha sonra biz çalıştık, siz desteklediniz, oyuncularımızda gayret etti ve geçen yıl ligde kaldık. Ligde kalmakla kalmadık, yaptığımız transferler ve aldığımız tedbirlerle hem kulüpleşme anlamında hem de sportif anlamda bir daha o sıkıntıları görmemek adına sezona başladık. İlk devreyi 30 puan gibi çok ciddi puanla tamamladık. Ligde kalmayla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Artık yeni hedeflerin peşine koşmaya başladık. Şuanda ligin 5’inci sırasındayız. Türkiye Kupasını ilk 4 takımdan birisi alırsa Avrupa kupalarına 5’inci takımında katılma durumunu biliyorsunuz. Dolayısıyla bugün lig bitmiş olsa geçtiğimiz yıl bugünlerde küme düşmesi neredeyse kesinleşmiş olan Kayserispor, önümüzdeki sezon bizi Kayseri adıyla Avrupa’da temsil edecek” ifadelerini kullandı.

 

Bir öğrencinin Kayseri Erciyespor’la ilgili sorduğu soruya Başkan Bedir, “Tabi yürek yarası. Ben Erciyesspor’un da başkanlığını yaptım. Lige çıkmasında da büyük emeğimiz var. Maalesef bugün bu konuma geldi. Kulüplerin idare şeklini, yönetimini ve prensiplerini yapamazsanız bu maalesef olabiliyor. Ben şuanda Kayserispor’un başkanıyım. Gerçekten çokta büyük işlerimiz var. Keşke imkanım olsaydı da Erciyesspor’la ilgili de bir şeyler yapabilseydim ama bir koltuktaki iki karpuz, iki karpuzunda düşmesine sebep olabilir. Onun için üzülüyoruz ama yapacağımız da fazla bir şey yok” diye cevap verdi.

 

Futbolculardan Deniz Türüç de, öğrencilere nasihatlerde bulunarak, “Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz ve heyecanlıyız. Her zaman ve her yerde yaptığınız işin en iyisini yapmaya çalışın. Okul çok önemlidir. Geleceğiniz için en önemli şeylerden bir tanesi. Ben okudum, sizin yürüdüğünüz yollardan yürüdüm. Siz okulda başarılı olduktan sonra bizi destekleyin ve bizde sahada başarılı olursak hep beraber ne mutlu bize” dedi.

 

Stephane Badji ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu atmosferde çok heyecanlı oluyorum. İnsanların bizi takip edip destek vermesi gerçekten muhteşem bir şey. Arkamızda bir sürü insanın olduğunu görüyoruz ve buda bizi motivasyon olarak yükseltiyor. Başkanımızda bizim iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39