• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Ertunga'nın vedası...

Ertunga'nın vedası...
Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen, Star TV yarışması 'Survivor'da bir eleme gecesi daha yaşandı. Nefesleri kesen yarışma programına veda eden isim Ertunga oldu.

Yarışmacıların "Baba" diye hitap ettiği Ertunga Survivor'da son gecesini yaşadı ve adaya veda etti.

Ada konseyi oylama sonucunda elenmesini istenen isim olarak Ertunga Gemuhluoğlu'nu önermişti. SMS oylaması ise, izleyicilerin favorisi olarak bu hafta Yiğit Dikmen'i seçti. Birinci seçilen Yiğit Dikmen, Ertunga'nın ada konseyi tarafından önerildiğini, Turabi'nin dokunulmazlık hakkına sahip olduğunu dile getirdikten sonra, Müge Uzel adını önerdi. Ertunga Gemuhluoğlu ile Müge Uzel'in oylarına bakılması sonucunda, ikili arasında düşük oy almış isim olan Ertunga Gemuhluoğlu 'Survivor'a veda etti.



'Yiğit'in başka seçeneği yoktu!'

Yiğit'in de dediği gibi, çok fazla seçeneği olmadığını, bu yüzden kendi adının söylenmesini beklediğini belirten Müge Uzel, çok heyecanlı ve stresli olduğunu dile getirdi. Diyecek bir şey bulamayan Müge, kendisini destekleyenlerin oylarının onu yine güvende hissettirmesini umduğunu söyledi.

Adanın ilk gününden bugüne, takım arkadaşlarıyla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını söylerek sözüne başlayan Ertunga, arkadaşlarının hepsine, saygılı davranışları için teşekkür etti.

'En büyük desteğim ailemdi'

Adaya gelirken en büyük desteğinin ailesi olduğunu, eşinin hayattaki en büyük destekçisi, en iyi arkadaşı olduğunu söyleyen Ertunga, 'Survivor’'a veda etmenin burukluk yaratacağını ancak ailesine kavuşacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. Ailesi ile birlikte vereceği buluşma partisine tüm yarışmacıları da davet eden Ertunga, onlara bol yemekli, çok keyifli bir buluşma vaat etti.

Acun'dan Ertunga'ya 'örnek insan' iltifatı!

'Survivor'da davranışları ile örnek olup, adada abilik yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, bundan sonra hayatın Ertunga'ya güzel günler göstermesini dilediğini belirtti. Programa kattığı renkten dolayı çok teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39