• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

EŞİNİ VE KUMASINI ÖLDÜREN KOCA

EŞİNİ VE KUMASINI ÖLDÜREN KOCA
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, cinnet getiren koca, hem resmi nikahlı eşini hem de dini nikahla yaşadığı genç kızı pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, İzmit ilçesi Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre; 33 yaşındaki L.S. olayın gerçekleştiği adreste bulunan ikametinde birlikte yaşadığı resmi nikahlı eşi Fadime S.(33) ve dini nikahlı olduğu iddia edilen İnci A (20) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinir krizi geçiren L.S., evde bulunan pompalı tüfekle hem resmi nikahlı eşi Fadime S.’ye hem de dini nikahla yaşadığı İnci A’e birer el ateş etti. Fadime S. ve İnci A kanlar içerisinde yerde kalırken, silah sesleri üzerine eve gelen komşular polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. 112 Acil Sağlık ekipleri İnci A’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı durumda olan Fadime S. ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fadime S de burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın zanlısı L.S., kaçarak uzaklaştı. Dehşet verici olayın yaşandığı ev polis tarafından güvenlik kordonu ile çevrilerek, olay yeri inceleme ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Bu sırada Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri öfkeli koca L.S.’nin kaçabileceği her yeri araştırmaya başladı. Cinayet zanlısı L.S., polis ekiplerinin kapsamlı çalışmaları sonucu olaydan iki saat sonra, kendisini polisten kaçırmaya çalışan akrabası Enes S. ile birlikte cinayeti işlediği evin yakınlarında bulunan İzmit Şirintepe Endüstri Meslek Lisesi’nin yan tarafında bulunan çamlık alanda yakalandı. Zanlı L.S. yapılan sağlık kontrolünün ardından Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öte yandan katil zanlısı L.S.’nin öldürdüğü resmi nikahlı eşi Fadime S.’yi 2004 yılında Tokat’tan kaçırarak evlendiği ve çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi. Öfkeli kocanın diğer hedefi olan 20 yaşındaki dini nikahlı eşi İnci A’i ise yakın zamanda İzmit Mehmet Ali Paşa mahallesinde kaçırarak dini nikah kıydığı öğrenildi. Eli kanlı kocanın iki eşini de sık sık dövdüğü ve yakın zamanda karıştığı bir kavga olayında adam yaralama suçundan dolayı gözaltına alındığı ortaya çıktı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39