• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Eski eşini diri diri toprağa gömdü!

Eski eşini diri diri toprağa gömdü!
şte kan donduran vahşetin tüyler ürperten ayrıntıları...
İstanbul'da, kendisinden bir çocuğu olan imam nikahlı eski eşini başka erkeklerle ilişkisi olduğu şüphesiyle yeni sevgilisiyle ormana kaçıran ve kazma - kürekle öldüresiye dövüp ormanda diri diri gömdükten sonra pişmanlık duyup hastaneye götüren Alparslan Ç.(28) ve sevgilisi Yasemin C.(25) gözaltına alındı.

Ayazağa Hayat Hastanesi'ne götürdükleri mağdur Neşe G.'yi (27) yolda bulduklarını ve kendisine bazı kişilerin tecavüz ettiğini söyleyen çift, durumu ağır olduğu için Neşe G.'yi Okmeydanı SSK Hastanesi'ne götürdü. Tecavüz olayını haber alan polis hastaneye geldi. Polis Neşe G.'ye Sana ne oldu? diye sorunca olay açığa çıktı. Ağır yaralı kadının Kocam, Yasemin demesi üzerine hastane kapısında bekleyen çiftin bilgisine başvuran polis Yol kenarında bulduk galiba tecavüze uğramış diyen Alparslan Ç. ve Yasemin C.'den şüphelenerek gözaltına aldı.

İstanbul Emniyeti Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliğine getirilen zanlılardan Alparslan Ç. olayı kabul etmedi. Yasemin C. ise ifadesinde olayı detaylı olarak anlattı. Yasemin C.'nin ifadesinde, Alparslan, eski eşi Neşe G.'nin başka biriyle ilişkisinden şüpheleniyordu. Kendisiyle konuşmak ve gözünü korkutmak istediğini söyledi. 'Ben çağırırsam gelmez, sen çağır' diye benden yardım istedi. Benimle gelmeyi kabul etti. Taksiye bindik ve Ayazağa'daki ormanın kenarında indik. Alparsan bizi yol kenarında karşıladı. Onu zorla sürükleyerek ormanlık alanın içine götürdü. Kazma ve kürekle vurarak dövdü. Neşe kendinden geçince onu daha önceden hazırladığı çukurun içine gömdü. Üzerini toprakla örterken Hani sadece uyaracaktın, kadın ölecek. deyince yaptıklarından pişman oldu. Birlikte Neşe'yi çukurdan çıkarıp hastaneye götürdük. Bizden şüphelenmeleri için yolda bulduk herhalde tecavüze uğramış dedik diye konuştu.

İfade işleminin ardından olay yerine gelen polis, Neşe G.'yi gömmek için açılan çukur ve üzerinde kan bulunan kazma ve küreği buldu. Okmeydanı SSK Hastanesin'de tedavisi süren Neşe G.'nin iyileştikten sonra devlet tarafından korumaya alınarak kadın sığınma evine yerleştirileceği öğrenildi.

Daha önce uyuşturucu satmaktan poliste kaydı bulunan Alparsan Ç. ve Yasemin C. Asayiş Şubesinde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39