• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Eski Kayserisporlu Kayıplarda

Eski Kayserisporlu Kayıplarda
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon son dakikada renklerine bağladığı, oyun stilini 'Iniesta'ya benzeten Furkan Özçal, sarı-kırmızılı forma ile sadece 27 dakika sahada kalabildi.
Galatasaray'ın yeni sezon öncesi Birmingham'da yaptığı kamp çalışmalarına davet etmediği isimler arasında biri dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon başında renklerine bağladığı Furkan Özçal yeni sezonda Fatih Terim'in kadroda düşündüğü isimler arasında yer almadı.

SON DAKİKADA TRANSFER OLDU

G.Saray'ın transferin kapanmasına çok kısa bir süre önce 5 Eylül 2012'de Kayserispor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 22 yaşındaki futbolcu, sezon boyunca hiçbir maçta Terim'in sahaya sürdüğü 11'de yer alamazken sadece Balıkesirspor ile oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde 28 dakika sahada kaldı ve skora bir katkı yapamadı. Galatasaray'ın transferin sona ermesine dakikalar kala kadrosuna kattığı Furkan Özçal o dönemde, "Bazen herşeyin bir rüya olduğunu düşünüyorum. Her şey o kadar ani gelişti ki bir anda kendimi Galatasaray'da buldum. Saat 16.00 gibi Kayserispor ile sözleşmemi fesh ettim. Ben kulüpsüz kalmaktan korkuyordum. Karabük'le bir iki görüşme oldu. Sonra Abdurrahim abi (Albayrak) aradı. 'Hemen ilk uçağa atla gel' dedi. Düşünün telefon kapalı olsa kulüpsüz kalacaktım. Bu transferle yeni bir sayfa açıyorum. Benim adıma bir anlamda 'Gala' olacak" ifadelerini kullandı.

DEVRE ARASINDA MERSİN'E GİDECEKTİ AMA...

Kayserispor'da Şota tarafından fazla şans verilmediği için memnun olmayan ve sözleşmesini uzatmaması sonrası alacağına karşılık bonservisi verilince takımdan ayrılan genç oyuncu, 'hayali' olan G.Saray'a imza attıktan sonra idman eksiği olduğu sebebiyle oynatılmadı ve 'Kasım' ayında formuna girmesinin beklendiği ifade edildi. Ancak evdeki hesap, çarşıya uymadı! Sarı-kırmızılılarda 'Aslan'ın ağzında olan formaya Furkan bir türlü ulaşamadı. Devre arasında kötü durumundan kurtulmak isteyen Mersin İdman Yurdu'nun kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Furkan, Akdeniz ekibinin transferden vazgeçmesi sonrasında takımda kaldı.

KAYIP INIESTA!

Milli takımın alt yaş kategorilerinde birçok maçta forma giyen gurbetçi oyuncu, Kayserispor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 75 karşılaşmada 6 gol atarken, 6 da asist yapmayı başardı. Genç oyuncunun Süper Lig tecrübesi nedeniyle Anadolu kulüpleri arasında ciddi bir piyasası var. Oyun stilini Barcelona'nın yıldızı Andres Inıesta'ya benzeten genç isim için Anadolu kulüpleri şimdiden Galatasaray'ın kapısını çalmaya başladı. Furkan, yeni kulüp bulana kadar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanlarına devam edecek.

(sporx)
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39