• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Eski Sevgili Dehşet saçtı 11 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü

Eski Sevgili Dehşet saçtı 11 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü
Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)-------------------------------------------------------------------------------- ADANA’da 30 yaşındaki Halime Ceviz, terk ettiği sevgilisi 46 yaşındaki Eyüp Aşkın tarafından 11 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
2 çocuk annesi Halime Ceviz’i dövdüğü için yattığı cezaevinden bir ay önce çıkan Eyüp Aşkın, izini bulduğu kadını evinden çağırıp, apartmandan çıkar çıkmaz elindeki bıçağı peş peşe sapladı. Annesinin çığlıklarını duyup koşan 12 yaşındaki K.C. cinayetin tanığı oldu. Bu cinayetle yetinmeyen Eyüp Aşkın, bir başka adrese baskın yapıp, eski sevgilisinin yakını iki kişiyi de bıçaklayıp, kaçtı.

Kansere yakalanan eşi 5 yıl önce vefat edince 2 çocuğuna bakabilmek için barlarda şarkı söylemeye başlayan Halime Ceviz, Eyüp Aşkın ile tanışıp birlikte olmaya başladı. Sevgilisinin evli olduğunu öğrenen Halime Ceviz, Eyüp Aşkın’ı terk edip, çocukları 12 yaşındaki K. ve 9 yaşındaki E. ile birlikte Antalya’ya gitti. Antalya’da evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan Halime Ceviz’in izini bulan Eyüp Aşkın, yeniden birlikte olmaya zorladı. "Benden ayrılırsan seni yaşatmam" diye tehdit etti. Baskı gören Halime Ceviz, çocukları ile birlikte Antalya’yı terk edip, bu kez Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne yerleşti. Eyüp Aşkın, 5 ay kadar önce kadının izini İskenderun’da buldu.
Barışma teklifine olumlu yanıt alamayan Eyüp Aşkın, kadını hastanelik edinceye kadar dövdü. Halime Ceviz’in şikayeti üzerine tutuklanan Eyüp Aşkın, Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nde yatıp, bir ay önce tahliye oldu.

"SON KEZ KONUŞALIM" DİYEREK ÇAĞIRDI

Eyüp Aşkın’dan kurtulduğunu düşünen Halime Ceviz, Adana’da yaşayan ailesinin yanına gelip, Yurt Mahallesi 71461 Sokak’ta bulunan Kaktüs Apartmanı’na yerleşti. Sık sık telefonla taciz ettiği eski sevgilisi Halime Ceviz’i akşam saatlerinde arayan Eyüp Aşkın, "Son kez konuşalım" diyerek dışarı çağırdı. Annesinin öldürüleceğinden korkan oğlu K.C., "Anne ne olur gitme. Sana kötülük yapacak" diyerek, uyardı.

Oğlunun uyarısına aldırmayan Halime Ceviz, apartmandan çıkarken, balkonun altına saklanan Eyüp Aşkın, aniden saldırdı. Çığlıklarını duyup koşan K.C., annesinin bıçaklanmasına tanık oldu.

Halime Ceviz, sırtıı, kalçası ve göğsüne isabet eden toplam 11 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Gözleri önünde annesi bıçaklanan K.C., ağlayarak komşularından yardım istedi. Küçük çocuğun imdat çığlıklarını duyan komşuları, polis ve 112 Acil Servis’ten yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan Halime Ceviz, kurtarılamadı.

2 KİŞİYİ DAHA BIÇAKLADI

Halime Ceviz’i bıçaklayan Eyüp Aşkın, daha sonra olay yerine yakın olan 71 bin 503 Sokak’ta bulunan Düzenli Apartmanı’na giderek, eski sevgilisinin tanıdığı olduğu öne sürülen 39 yaşındaki Altan ve 38 yaşındaki Tayfun İşkin’i de bıçakla yaraladı. İki yaralı tedavi altına alındı.
Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Halime Ceviz’in cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Şizofren olduğu ileri sürülen Eyüp Aşkın tarafından öldürülen Halime Ceviz’in cenazesini teslim alan annesi 48 yaşındaki Şaha İkiler, "Kızım kaçtı, ondan kurtulmak için savcılığa dilekçe verdi. Ama hasta ruhlu adam peşini bırakmadı. En sonunda da evladının gözleri önünde öldürdü" diyerek gözyaşı döktü.

TABUTA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Şiddet gördüğü sevgilisinden kurtulmaya çalışırken, canından olan Halime Ceviz’in cenazesini gözyaşları arasında teslim alan yakınları, önce ailesinin yaşadığı Karafatma Caddesi’ndeki evine götürdü. Burada cenaze aracındaki tabuta sarılan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Halime Ceviz, kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Polis, olaydan sonra kaçan Eyüp Aşkın’ı yakalamak için çalışmasını sürdürürken, yaralı Altan İşkin ile Tayfun İşkin kardeşlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39