• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Esmersoy'a Beymen piyangosu vurdu!

Esmersoy'a Beymen piyangosu vurdu!
İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini yaptığı "Oy Didem" isimli video klipte oynayarak medyaya atılan Burcu Esmersoy aradan geçen zamanda hiç durmadı ve kendini geliştirdi. Burcu Esmersoy şimdi de "çocukluk hayalim di" dediği işi aldı. Beymen Club markasının

Beymen'in yeni yüzü ünlü sunucu ve spiker Burcu Esmersoy olacak. Uzun süredir televizyon dünyasında olan Burcu Esmersoy Beymen Club markası ile anlaştı.  

Güzel sunucu Burcu Esmersoy Star TV’de ‘Nedir Ne Değildir’ ve NTV Spor’da Emek Ege’yle ‘Spor Gecesi’ programlarının sunuculuğunu yapıyor. Güzeller güzeli suncu Burcu Esmersoy yeni yılın ilk reklam anlaşmasını yaptı. Burcu Esmersoy Beymen Clup'ın yeni yüzü olacak.  Burcu Esmersoy'u Beymen Clup reklamlarında göreceğiz. 

 

Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya ve Naz Elmas’ın daha önce marka yüzü olduğu Beymen’in yeni ismi Burcu Esmersoy oldu. Markanın kapılarının yanı sıra Türkiye’deki billboardlarda ocak ayının sonunda fotoğrafları yer alacak Esmersoy’un kampanya karşılığında 300 bin TL aldığı öğrenildi. Burcu Esmersoy bu reklam filmiyle bir servet kazanacak. 

 

‘Çocukluk hayalimdi’

 

Tanıtım için yapılan fotoğraf çekimlerini instagram sayfasından paylaşan Ersoy, “Beymen Club’ın markasının yüzü olmak çocukluk hayalimdi. 15 yıldır bunu hayal ediyordum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Umarım herkes beğenir” dedi. 

 

Fotoğraf çekiminde Esmersoy’u milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim de yalnız bırakmadı.

 

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

1997'de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından 1997 yılında, Miss İnternational yarışmasına katılan Esmersoy, ülkemizi bu yarışmada Japonya’da temsil etmiş ve de Dostluk Güzeli ünvanını kazanmıştı.Medya dünyasına Hıncal Uluç'un sekreteri olarak girdi. Birkaç klip oyunculuğu yaptı. Daha sonra; Bir süre Kanal D’de çocuk programları sunan ve de Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’ndan dereceyle mezun olan Esmersoy, 2000 yılında CNN Türk’ün spor departmanına girdi ve de 2005 yılına kadar burada dış haber editörü, spor spikeri ve muhabir olarak görev yaptı.

2006 yılında ise NTV’nin başarılı spor programı Spor Servisi’nin sunuculuğunu yapmaya başlayan Esmersoy, erkek egemenliğindeki bu alanda kısa sürede büyük bir başarı kazandı ve de ekranların vazgeçilmez yüzü haline geldi. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı.

 

Burcu Esmersoy, İngilizce ve İtalyanca dillerini bilmektedir.

Burcu Esmersoy, Ferrari'nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile 2005'te Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda evlendi. 28 Şubat 2006 tarihinde de İtalya'da bir kilise nikahı yaptı. 2008 yılında boşandı.

Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlandı.

 

 2010 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcısı olduğu "Romantik Komedi" filminde Konuk oyuncu olarak yer aldı.

30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasında yarışmacı olarak bulundu. Azra Akın’ın İlk sezonun kazananı olduğu yarışmada; Azra Akın, Bedük, Bora Kozanoğlu, Burcu Esmersoy, Burcu Güneş, Defne Joy Foster, Derya Büyükuncu, Eda Taşpınar, Güneri Civaoğlu, Metin Arolat, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Ragga Oktay, Sibel Arna gibi ünlüler yarıştı, jüri koltuğunda ise Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur.

 2011 yılında yapılan "Yok Böyle Dans" yarışmasında ise Burcu Esmersoy sunucu olarak görev yapmıştır.

2012 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yaptı.

Burcu Esmersoy, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş'nin patronu sevgilisi Sami Kresepi'yle 2013 yılının Ekim ayında evleneceğini açıkladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39