• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Esnaf ve Ziraat Oda Başkanları Kayseri Şeker'de

Esnaf ve Ziraat Oda Başkanları Kayseri Şeker'de
STK’LARDAN KAYSERİ ŞEKER'E ZİYARET

Kayseri Şeker’in Bölge ekonomisine katkıları adına Yozgat İli Boğazlıyan, Sarıkaya, Yeni Fakılı İlçelerinin Ticaret, Esnaf ve Ziraat Oda Başkanları Kayseri Şeker’i teşekkür ziyaretinde bulundular. 


Boğazlıyan Ticaret Oda Başkanı Öcal Öcalan, Sarıkaya Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeki Eroğlu, Reşat Ertuğrul, Yeni Fakılı Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Bülent Yücel, Boğazlıyan Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, Boğazlıyan Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Özalp, Ali Bakıcı, Boğazlıyan Nakliyeciler Kooperatifi Yön.K.Üyesi Semih Sezer, Boğazlıyan Ticaret ve sanayi odası genel sekreteri Çağrı Kılıç’dan oluşan Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ederek Kayseri Şeker’in Bölgedeki yatırımları ve Bölge ekonomisine katkılarından dolayı STK’lar adına teşekkür ettiler.

20150403aw373411_03.jpgZiyaret esnasında Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli de hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, "Biz inanıyoruz ki gönüllerimiz bir çünkü biz hep birlikte bu bölgeye hizmet ediyoruz. Sizde sivil toplum kuruluşlarısınız bu topluma hizmet eden kuruluşların yöneticilerisiniz. Bizde aynı şekilde büyük bir kuruluşun ama özellikle çiftçiye hizmet eden bir kuruluşun yöneticileriyiz. Olaya öncelikle bu manada bakmak lazım ve bu sorumluluk içerisinde görevimizi ifa etmemiz lazım.
Asıl olan bu bölgede hizmetin kalitesini ve gelirini artırmak topyekûn insanların milli gelirden aldığı payı artırmak olması lazım. Bölüşülecek pasta ne kadar büyük olursa toplumun bireylerine de düşecek pasta o kadar büyük olur. Pasta küçüldükçe pay da küçülür. Onun için pastayı büyütüp pay dağıtımında ise hakkaniyetli ve adaletli yapmak esası mutlaka dikkate alınması gerekir. Bunun olabilmesi de doğru adımlar atmak, doğru hizmet etmek, başarılı hizmet etmek ve bütün hizmet ettiğimiz insanların hakkını korumaktan geçiyor. Herkesin bu anlayışta olduğunu bildiğim için rahatlıkla değerlendirmemi yapıyorum.
Kayseri şeker 2010 yılı sonunda ki tehlikesini atlattı bataktan çıktı kurtuldu. Normal olması gereken gücüne erişti. Artık bu sene yatırım yapabilecek pozisyona geldi. Biz bu sene itibariyle yatırım planlıyoruz. Yönetim kurullarımızda ki arkadaşlarımız bölgelerini gezerken sizlerle de paylaşıyorlardır. Yani yatırımlar yapılabilecek seviyeye geldi. Bunun geliştirilmesi ve büyütülmesi lazım. Bu kurum ne kadar büyür ne kadar gelişirse o bölgeye o kadar katkısı olur" dedi. Başkan Akay Ayrıca Lisanslı depoculuk hakkında da bilgilendirme yaptı.
STK temsilcileri adına açıklama yapan Boğazlıyan Ticaret Oda Başkanı Öcal Öcalan, "Sayın başkanımız göreve geldiği günden bu güne çiftçilerimize güzel hizmet ettiğinden dolayı teşekkür ediyoruz ve hizmetlerinin devamını diliyoruz. Biz Boğazlıyan, Çayıralan, Çandır, Sarıkaya, Yenifakılı ilçelerine hizmet ediyoruz. Bölge çiftçisinden aldığımız izlenimler hep iyi yönde şu andaki Kayseri Şeker’in yöneticilerinden memnunlar. Bölgemizin kalkınmasında en büyük lokomotif olacak bir tesisin bölgemizde bulunması ve sivil toplum örgütlerinin her zaman yanınızda olacağının ifadesini etmek için de özellikle nezaketen ziyarette bulunmak istedik. Başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39