• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Esnafdan Özhaseki'ye Teşekkür

Esnafdan Özhaseki'ye Teşekkür
Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası'nın düzenlediği toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi büyütmek için hep birlikte gayret göstermeleri gerektiğini söyledi. Gecede Otobüsçüler Odası tarafından yaptığı hizmetlerde
Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası'nın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticileri, Otobüsçüler Odası yönetimi ve otobüsçü esnafı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ali Aslan, otobüsçü esnafına yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti. Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan da konuşmasında, Kayseri'de 16 hatta 438 minibüs bulunduğunu ve bunların tamamen kaldırıldığını hatırlatarak Başkan Özhaseki'nin minibüsçü esnafını mağdur etmediğini söyledi.

"ESER BIRAKMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Kayseri için yapılan önemli çalışmaları dile getirdi. Şehirlerin canlı olduğunu ve bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Özhaseki, "Şehirler de canlıdır ve gelişip büyürler. Bu nedenle her an dikkat istiyor, ihtimam istiyor, çalışma istiyor. Yeni projelerin ortaya konması gerekiyor ki şehrimiz geriye gitmesin" dedi. Kayseri'yi büyütmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Mehmet Özhaseki, toplumla barışık olmanın önemini de vurguladı. Özhaseki, "Toplumun her kesimiyle barışığız. Elbette bir partiden seçiliyorum, bir dünya görüşüm var, kendime has bir yaşantım var, inançlarımı yaşıyorum; ama benim dışımda yaşayan herkese de aynı olgunluğu göstererek, aynı rahatlığı sağlatarak, barışık yaşıyoruz" diye konuştu.

Asıl olanın iyi işler yapmak ve insanların duasını almak olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Özhaseki, "Önemli olan geride bir eser bırakmaktır. Biz eser bırakmaya çalışıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ali Aslan ile Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Başkan Özhaseki'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür takdim etti. Gecede ayrıca Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy'a da birer teşekkür plaketi verildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39