• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

Esnaftan Çolakbayrakdar'a teşekkür

Esnaftan Çolakbayrakdar'a teşekkür
ÇOLAKBAYRAKDAR, "ESNAFIN GELİŞİMİ ÜLKEYİ GELİŞTİRİYOR"

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR VE KOCASİNAN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUAMER KILIÇ YENİ SANAYİ'DE...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ülkenin gelişmesinde büyük faktör olan esnafa yine destek olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi. 
Yeni Sanayi'de esnaf ziyaretinde bulunan ve Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır'ı ziyaret eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Ülke kalkınmasında, gelişmesinde ve büyümesinde KOBİ’lerin katkısı, büyük sanayi firmalarına oranla daha fazla görülmektedir. Bundan dolayı bu işletmeleri korumamız, gözetmemiz, planlama ve belediyecilik noktasında önünü açmamız gerekiyor. İnşallah esnafımızın rahat bir şekilde çalışabilmesi, hizmet verebilmesi için yine imkan sağlayacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
50 yılı aşkın bir süredir Kocasinan'da sanayiye, kalkınmaya ve istihdama ciddi katkı sağlayan bir sanayi bölgesi olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Bu bölgede 3 bine yakın esnafımız, KOBİ ölçekli firmalarımız işlerini yürütmektedir. Ama bu bölge artık esnafımızın yeterince fonksiyonel olarak işini yürütmesi noktasında ihtiyaçlara cevap veremiyor. Buradan büyüyen esnafımız Organize Sanayi'de hem Kayseri hem de uluslararası ölçekte ciddi markalar, gurur duyduğumuz müesseseler kurmuştur. Bu işletmelerin büyümesi, önünün açılması, ülke ekonomisine katkı koyması noktasında belediye olarak biz de planlama veyahut da ihtiyaçları bazında elimizden gelenin fazlasını yapacağız yapmalıyız da" şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, şöyle devam etti, "Esnafın da bu gelişmişliğe, hızlı dönüşüme, inovasyona ayak uydurup kendi işletmelerini değiştirip dönüştürmesi gerekir. Biz de işte bu hızlı dönüşüme ayak uydurup bir an önce görüntü ve çevre kirliliğini bertaraf edecek yeni yeni mekanlar oluşturalım. Hem ülkemizin gelişmesi, hem esnafımızın büyümesi hem de ülkemizin büyümesi açısından bunlar çok önemli şeylerdir. Çevreye verdiğimiz zarar bugün belki bir şeyler ifade etmeyebilir ama sonraki kuşaklarda önemli tedirginlikler, önemli kaygılar meydana getirebilmektedir."
Artık dünya üzerinde ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığıyla şehirlerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı rekabet halinde olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle noktaladı, "Burada şehirler ön plana çıkmaktadır. Yapılan organizasyonlarda ülkeler değil şehirler yarışıyor. Farklı farklı şehirler değerlerini orada şehir olarak sergiliyor. Ülkeden daha çok şehirlerin isimleri ön plana çıkmış. Bu platformlarda artık Kayseri’mizin de olması, değerlerini, güzelliklerini, kazanımlarını ifade etmesi, anlatması gerekir. Bu noktaya gelmesinde altyapı olarak şükür ki hiçbir sıkıntımız yok. Bu noktaya gelmiş durumdayız. Bundan dolayı sizleri her zaman destekler ve arkanızda oluruz."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şeyhi Odakır da, "Başkanım, doğalgaz problemi çözüldü, altyapımızda sıkıntı yok, aydınlatmamız tamam. Bir kaç küçük noktada desteğinize ihtiyacımız vardı. Siz de onun sözünü verdiniz. Desteğinizi hep yanımızda hissedeceğiz. Esnafım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39