• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Esra Erol,Sayın Kurtulmuş, bitirin şu programları kurtulayım

Esra Erol,Sayın Kurtulmuş, bitirin şu programları kurtulayım
Esra Erol son çıkan haberlere fazla dayanamadı! Canlı yayında ağlayarak açıklama yapan Esra Erol, ''Benim şerefim her şeyden daha önemli'' diyerek veda etti.

Başarılı sunucu Esra Erol, Atv ekranlarında yayınlanan programında açıklamalar bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Esra Erol, ' Artık yoruldum, bırakıyorum ' dedi. 



'BEN ARTIK PES ETTİM, SEZEON SONU...' 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un bugün yaptığı evlilik programları için KHK açıklamasının ardından canlı yayınında konuşan Esra Erol, ''Sayın Numan Kurtulmuş, bitirin şu programları siz de kurtulun ben de kurtulayım.

Artık çok yoruldum. Sadece başkaları tarafından para karşılığı tutulup, bana zarar vermesi için açıklamalar yaptırıyorlar, bu açıklamaların kimler tarafından yapıldığı da ortada. Ben artık pes ettim. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle devam edeceğim, sonra da....'' diye konuştu. 

 

'BENİM ŞEREFİM HER ŞEYDEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ' 

Esra Erol açıklamalarına şöyle devam etti; 

Ben onursuz bir insan değilim. Ben o haberlerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim şerefim yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Bir yerlerde çamur varsa, o çamur sizlere de bulaşıyor. Ben çamurla yaşamam 

Kurtulmuş, Evlilik Programları Hakkında Malatya’da Konuştu 

Vuslat TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan programda Numan Kurtulmuş, evlilik programları ile ilgili soruya cevap verdi.

Evlilik programlarının Türk aile yapısına uygun olmadığını ifade eden Numan Kurtulmuş, “Şimdi bu bizimde çok yakın takip ettiğimiz, çok üzülerek izlediğimiz bir alan açık söyleyeyim. Yani bu bizim örfümüze, geleneğimize, inançlarımıza, Türk aile yapısına, Anadolu topraklarının haysına, kültürüne uygun olmayan şeylerdir.

Yani burada sizinde bildiğiniz, zaman zaman bize de ulaşan hiçbir şekilde kabul edilemeyecek sözlerin davranışların sergilendiği bir takım evlilik programları. Neymiş efendim reytingi çok yüksek. Dolayısı ile sizinde ifade ettiğiniz gibi reklam gelirleri de çok yüksek. Olmaz olsun öyle reklam geliri.

Yani siz Türkiye’de şu anda toplumun farklı kesimlerinin üzerinden hemen hemen ittifak ettiği enden kurumlarımızdan bir tanesi aile müessesesidir. Aile müessesesini ortadan kaldıran, aile müessesesinin o ulviyetini, kutsiyetini ortadan kaldıran son derece acayip şeylerin olduğu programlar var.

Bir kısmı daha muktedir bir kısmı daha agresif ama sonuçta aynı konseptin içine oturtulmuş olan programlardır.” ifadelerini kullandı.

“KYK DÜZENLEMESİ İLE GÜNDEME GETİREBİLİRİZ” Bu programlara büyük ihtimal ile Kanun Hükmünde Kararname düzenlemesi getireceklerini aktaran Kurtulmuş, “Bunlarla ilgili RTÜK bir çalışma yaptı.

Benim bildiğim 120 bin vaka şikâyeti var. ‘Falanca televizyonun şu yayınında şöylesine bir yanlışlık yapıldı’ diye. RTÜK bunların hepsini alıyor değerlendiriyor. Bize, Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına bu şikayetler geliyor.

Böyle bir çalışma yapıldı son noktaya geliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bunu büyük ihtimal ile bir KYK düzenlemesi ile gündeme getirebiliriz. Çalışmalar son noktadır. İnşallah, toplumsal bu talepleri karşılayacağız.” dedi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39