• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Evlenmekten Vazgeçince Tecavüz Etti Şikayeti Ortaya Çıktı

Evlenmekten Vazgeçince Tecavüz Etti Şikayeti Ortaya Çıktı
İsmail AKDUMAN / SAMSUN, (DHA) SAMSUN’da 17 yaşındaki kız arkadaşı H.B.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan 22 yaşındaki Tamer A. duruşmada, Benden başka biriyle daha ilişkisi olduğunu öğrendim. Evlenmekten vazgeçince beni şikayet etti de
Atakum İlçesi’nde geçen yıl Ekim ayında meydana gelen olayda Tamer A., internetten tanıştığı 17 yaşındaki H.B. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. İki genç bir gece geç saatte deniz kenarında buluşarak birlikte alkol aldı. İddiaya göre alkolün etkisiyle kendinden geçen genç kızı bir inşaata götüren Tamer A. burada zorla cinsel ilişkiye girdi. Bu olaydan sonra H.B.’yi ’evleneceğiz’ diye kandırıp oyalayarak bir kaç kez daha ilişkiye giren Tamer A., şikayet üzerine gözaltına alındı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ancak hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

’ELİMİ BİLE SÜRMEDİM’

Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün ilk kez hakim karşısına çıkan Tamer A. genç kıza tecavüz etmediğini savunarak şunları anlattı:

Askerden izine gelmiştim. Bir gece beni aradı buluşmak istedi. Gece yarısı anne ve babası uyuyunca evden kaçarak benim yanıma geldi. Sahilde buluştuk. Biraz konuştuk. Bu sırada ailesi aradı. Sonra kendisini evine bırakmayı teklif ettim. Ancak korktuğu için gitmek istemedi. Ben de kendisini alıp bize götürdüm. O saatte onu sokakta yalnız bırakamazdım. Kendisine elimi bile sürmedim. Benden başka biriyle daha ilişkisi olduğunu öğrendim. Evlenmekten vazgeçince beni şikayet etti.

Duruşmaya katılan genç kız ise sanığın kendisine inşaatta zorla tecavüz ettiğini ileri sürerek, Karşı koymaya çalıştım ama aldığım alkolün etkisiyle yapamadım. ’Evleneceğiz’ dediği için kimseye bir şey söyledim. Bir kez de kendi rızamla ilişkiye girdim. Ancak şimdi şikayetçiyim diye konuştu.

Mahkeme tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39