• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Falezlerde can pazarı

Falezlerde can pazarı
35 metre yükseklikteki falezlerin 17’nci metresinden kayalıklara düşen vatandaşı çığlıkları kurtardı.
ZONGULDAK’tan iş bulmak için geldiği Antalya’da dün akşam saatlerinde, 35 metre yükseklikteki falezlerin 17’nci metresinden kayalıklara düşen 36 yaşındaki Mustafa Yılmaz, 11 saat sonra çığlıklarını duyan bir kişinin ihbarı üzerine kurtarıldı. Yaklaşık 1 saat süren nefes kesen bir operasyonla kurtarılan Yılmaz, hastanede tedaviye alındı. Mustafa Yılmaz’ın düşen çantasını almak isterken dengesini kaybettiği belirtildi.

Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Gençlik Mahallesi Karaalioğlu Parkı’nda sabah yürüyüşüne çıkan bir kişinin, kayalıklardan gelen yardım çağrısını duymasıyla ortaya çıktı. Durumu polise bildiren vatandaşın ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, kayalıklardan aşağıya inerek bacağında kırık bulunan ve vücudunun büyük bölümünde ezikler oluşan Mustafa Yılmaz’ın yanına ulaştı. Asayiş ekipleri hemen deniz polisi, itfaiye ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırarak yardım istedi. Kısa sürede falezlerin üzerine gelen kurtarma ekipleri nefes kesen bir operasyona imza attı. Kayalıklardan aşağıya inen itfaiye ekipleri yaralı adamı sedyeye bağlamak istedi. Ancak sağlık görevlisi kayalıklardan yaralının yanına inemeyince bu kez denize inip buradan deniz polisinin botuna bindi. Deniz polisi, doktoru, Mustafa Yılmaz’ın mahsur kaldığı kayalıklara çıkardı. Burada ilk müdahale yapılan Yılmaz sedyeye konulduktan sonra her tarafı bezlerle sarıldı. Daha sonra polislerin de yardımıyla deniz polisinin botuna taşınan Yılmaz, Yat Limanı’ndan kıyıya çıkartılarak burada hazır bekleyen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Mustafa Yılmaz’ın birkaç gün önce iş bulmak için memleketi Zonguldak’tan geldiği ve dün akşam saat 22.30 sıralarında kayalıklarda otururken çantasını aşağıya düşürdüğü öğrenildi. Çantasını almak için kayalıklara inmek isteyen Yılmaz’ın 17 metre yükseklikten düşerek bacağını kırdığı, cep telefonunun şarzı olmadığı için yardım isteyemediği belirtildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39