• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Fatih terim gidecemki çarpıcı açıklamalar

Fatih terim gidecemki çarpıcı açıklamalar
Refik Arkan'dan çarpıcı açıklamalar
Galatasaray'ın başkan yardımcılarından Refik Arkan, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın borçlarında düşme olduğunu belirten Arkan, sportif açıdan elde edilen başarıların başkan ve yönetimi henüz tatmin etmediğini belirtti. Teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesiyle ilgili bir sıkıntılarının bulunmadığını da belirten Arkan şunları söyledi:

"SPORTİF AÇIDAN HENÜZ TATMİN OLMADIK"

"Önce sportif bakımdan başarının henüz başkanı ve yönetimi tatmin ettiğini söyleyemem. Borçlarımızda ciddi bir düşüş var. Prensip itibarıyla genel borç yapımız kısaldı."

"GALATASARAY TÜRKİYE'NİN TEK MARKASI"

Bütün kulüplerin hayatlarında belirli sıkıntıları olur; ama Galatasay için böyle bir sıkıntı mevcut değil. Türkiye'nin Galatasaray'dan başka bir markası yoktur. Tüm Avrupa Galatasaray'dan bahsetmektedir. Mali açıdan programımızda ufak bir gecikme oldu. O gecikmeyi de ilerleyen günlerde kapatacağız"

"REKABET SAHA DIŞINDA ARTIYOR"

"Galatasaray'da transfer bitmez. Avrupa'daki başarılarımızdan dolayı ciddi. Takımın ve oyuncularımızın değeri müthiş artmıştır."

"Yeşil sahaların dışında rekabet çok sert bir şekilde devam ediyor. Sadece rakipler değil. Bu bir endüstri oldu. Yıpratıcı bir rekabet var. Bu da ilişkilerimize de yansıyor. Bundan kurtulabilirsek çok büyük hizmet etmiş oluruz."

"Galatasaray Sportif AŞ halka açık bir şirket. Onun denetimleri SPK tarafından yerine getiriliyor. Kayıtları vesaire her şeyi ilan ediliyor. Bunlardan bir sonuç çıkmaz. Her türlü hesabı vermeye açığız."

"FATİH HOCANIN SÖZLEŞMESİ..."

"Fatih hocayla sözleşme yapmak, federasyonun getirmiş olduğu kurallar. Fatih hocayla mukavele yapmaya gerek yok. O Galatasaray'ın hocasıdır, gönüllerin hocasıdır. Sözleşmesinin süresiyle ilgili bir sorunumuz yok."

REAL MADRID EŞLEŞMESİ...

"Galatasaray büyük maçların takımı. Real Madrid Avrupa'nın en büyük takımı, biz de öyle olduğumuzu düşünüyoruz. Schalke maçından sonra Burak'la yan yana geldik. O ısrarla Real Madrid çıksın dedi. Biz bu maça hazırız dedi. İnşallah iyi bir şekilde sonuçlanır."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39