• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Fenerbahçe Aykut Kocaman'la uzattı!

Fenerbahçe Aykut Kocaman'la uzattı!
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörü Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin gelecek hafta içinde 3 yıl uzatılacağını açıkladı.
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörü Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin gelecek hafta içinde 3 yıl uzatılacağını açıkladı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden bu duyuru şu şekilde yaptı

Futbol sezonunun doğal akışı nedeniyle özellikle sözleşmesi sona erecek oyuncularla ilgili çeşitli haberlerin, gündemi meşgul ettiğini görmekteyiz. Basında; takımımızın içinde bulunduğu birlik, beraberlik, başarıya olan inanç ortamının tam aksine yer alan spekülasyonların önüne geçmek adına, bir bilgilendirme yapma ihtiyacı doğmuştur.
Fenerbahçe Spor Kulübü; tek hedefi 'başarı' olan, taraftarlarıyla bir bütün halindeki takımları, sporcuları ve Fenerbahçe'ye hizmet eden profesyonelleri ile bu sezon da hedeflerine emin adımlarla yürümektedir.Fenerbahçe'nin dününde, bugününde önemli başarılara imza atmış, Fenerbahçelilerin gurur kaynağı olmuş; Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip olan Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın sözleşmesi 3 yıl süreyle uzatılacaktır. Camiamız ve Yönetim Kurulumuzun güven duyduğu, attığı her adımda Fenerbahçe ruhunu yansıtan Sayın Aykut Kocaman'ın imza töreni, gelecek hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacaktır.
Şampiyonluk unvanımızı koruma hedefini bir an olsun aklımızdan ve kalbimizden çıkarmaksızın yer aldığımız bu yarışta, mukavelesi sezon sonunda bitecek oyuncularımıza dair görüşmeler ise sezon tamamlandıktan sonra yapılacaktır.
Bu bağlamda, bu statüdeki oyuncularımıza dair ortaya konan iddiaların yersiz olduğunu; oyuncularımızın önceliğinin de 'şampiyonluk' olduğunu, takım-teknik heyet-taraftar olarak birbirimize olan bağın 'sözleşmelerden, imzalardan ibaret olmadığını' önemle belirtiriz. Ayrıca, Sayın Aykut Kocaman ve Sayın Ali Yıldırım; Yönetim Kurulumuzun onayı ve takdiriyle, Fenerbahçe'nin gelecek sezon hazırlıkları kapsamında ve transfer kriterleri doğrultusunda, kadromuzun daha da güçlendirilmesi adına çalışmalara başlayacaktır.
Saygılarımızla
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39