• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Fenerbahçe defterini kapattı

Fenerbahçe defterini kapattı
Gökhan Gönül Fenerbahçe defterini kapattı

FENERBAHÇE'de 9 yıllık Gökhan Gönül macerası resmen sona erdi. Aziz Yıldırım'ın sözlerinin ardından Fenerbahçe ile sözleşme masasından kalkan Gökhan Gönül, yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulübe veda etti. 
 

GÖKHAN GÖNÜL'DEN FLAŞ AYRILIK AÇIKLAMASI!

 

"AZİZ YILDIRIM SÖYLEMLERİ YÜZÜNDEN BİTTİ"Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli

futbolcu Gökhan Gönül ise yaptığı açıklamada, "Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa'da kariyerime devam etmek." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'DEN PARA İÇİN AYRILDI"

Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin uzamasıyla ilgili Gökhan ve menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeleri yürüten Ekşioğlu, "Gökhan ile iki haftadır para pazarlığı yapıyoruz. İdealleri için ayrılmak istese saygı duyardık. Ama idealleri için gitmek isteyen futbolcu para pazarlığı yapmaz. Para pazarlığı yapan futbolcu para için gitmiştir" açıklamasında bulundu.

"Bizim teklifimiz belliydi. Başkanımız Mali Genel Kurul'da bunu açıkladı" hatırlatmasını yapan Ekşioğlu, 3+1'lik sözleşme süresinde taraflar arasında bir problem olmadığını belirtti. Buna rağmen Ekşioğlu Gökhan'ın mevcut ücreti olan 1.750.000 euro'yu 2.750.000'e çekmek istemesinin görüşmeleri tıkadığını sözlerine ekledi.

Ekşioğlu garanti ücretin dışında 20 bin euro maç başı ve ekstra olarak menajerlik ücreti de istenmesi üzerine Gökhan'a menajerlik parası vermeyeceklerini belirttiklerini de ifade etti. Son durumda 2 milyonluk teklife yöneticiler olarak kendi ceplerinden 250bin euro daha katkı yaptıklarını belirten deneyimli yönetici "Gökhan'ın Fenerbahçe'deki kariyerini ve verdiği emekleri de düşünerek biz kulüp olarak fedakarlık yaptık. Ancak sürekli para pazarlığı devam etti" diyerek tecrübeli oyuncuya tepkisini dile getirdi.

Gökhan'ın ayrılması halinde B planlarının hazır olduğunu belirten Ekşioğlu "Aslolan kişiler değil Fenerbahçe'dir" sözlerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39