• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Fenerbahçe İkiye Bölündü

Fenerbahçe İkiye Bölündü
Yerliler ve yabancılar ikiye bölündü
Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlar merakla beklenirken, Fenerbahçe'de yerli ve yabancı futbolcular adeta ikiye bölündü.



REKLAMYerliler ve yabancılar ikiye bölündü
Sarı lacivertlilerde Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun tutukluluk hali yönetimde sıkıntı yaratırken, takım içinde de özellikle yabancı oyuncular arasında gelecek adına yaşanan belirsizlik can sıkmaya başladı ve futbolcular adeta ikiye bölündü.

Emenike Rusya’ya gitti. Arkası gelecek mi?

Dört gün gözaltında kaldıktan sonra, yeni transfer olmasına rağmen Fenerbahçe’den şok bir şekilde ayrılma kararı alan Emmanuel Emenike’nin Rus kulübü Spartak Moskova’ya 10 milyon Euro’ya satılmasının ardından gözler diğer yabancı futbolculara çevrildi. Kulislerde yabancı oyuncuların bazılarının küme düşürülme ihtimaline karşı kulüp aradıkları konuşulmaya başlandı.

Her transfer döneminin kahramanı olan Diego Lugano’nun adı İtalyan devi Juventus ile anılmaya başlandı. Bu oyuncunun İtalyan ekibiyle her konuda anlaşmaya vardığı öne sürülürken, Uruguaylı savunmacı “13 Ağustos’ta İstanbul’dayım” diye haber gönderirken Türkiye’deki gelişmeleri de yakından takip ediyor. Lugano, sarı lacivertlilerin küme düşmesi halinde serbest kalabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurarak şu an beklemeye geçmiş durumda.

Araplar Niang’ın peşinde

Fenerbahçe’nin Slovak oyuncusu Stoch için de başta Rubin Kazan olmak üzere Rus kulüpleri sıraya girmiş durumda. Bonservis bedeli en az 10 milyon Euro olarak düşünülen genç yıldız adına kulübe henüz resmi bir teklif ulaşmadı. Teknik Direktör Aykut Kocaman eğer izin verirse Stoch da takımdan ayrılabilir. Senegalli golcü Niang’ın da bir çok talibinin olduğu belirtiliyor. Özellikle Arap kulüplerinin gözdesi olan tecrübeli oyununcu da sarı lacivertlilerden ayrılma olasılığı bulunan isimlerden.

Yerliler şu an beklemede

Ancak Mamadou Niang’ın da beklemekten yana olduğu öğrenildi. Yerli oyuncuların cephesinde ise sarı lacivertlilerin emektar isimleri sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe ile yola devam edecek.
Ancak, küme düşme ihtimali göz önüne alındığında takımdan ayrılmayı düşünenlerin olacağı da öne sürülüyor.

FENERBAHÇE’DE NELER OLUYOR

YABANCILARDA SON DURUM

LUGANO KULÜPTEKİ tüm gelişmeleri her an takip ediyor. Takım
arkadaşlarına, “13 Ağustos’ta geleceğim. Hakkımdaki haberlere gülüp geçin. Yakında İstanbul’dayım” diye mesaj gönderse de Juventus ile yüzde 99 anlaştığı öne sürüldü. Uruguaylı, Fenerbahçe küme düşerse bedelsiz olarak İtalya’nın yolunu tutacak.
ALEX Fenerbahçe’den ayrılmayacağını açık açık söyledi.

Singapur’da tatil yaptıktan sonra ailesi ile birlikte Antalya’ya geçecek. Ne olursa olsun takımda kalması kesin.

SANTOS Barça’nın kendisini istediğini belirtiyor. Ancak Fenerbahçe’ye yüksek bir bedel verilirse satılabilir.

Takımda kalıp, kalmama konusunda fikrinin ne olduğunu şu an için bilen kimse yok.
NİANG Ayrılma ihtimali olan oyunculardan. İstenilen bonservis bedeli verilirse gönderilecek. Ancak takımı yalnız bırakmak istemiyor. Tatilde Fransa’ya bile gitmedi.
STOCH Rubin Kazan onu ısrarla istiyor. Ancak o da bu belirsizlikten sıkılmış durumda. İlk tercihi kalmaktan yana ama eğer ayrılırsa bu büyük sürpriz olacak.

BİLİCA F.Bahçe’den gönderilecek oyuncuların başında yer alıyor. Her şartta gönderilecek.

DİA Sessiz bir biçimde gelişmeleri izleyenlerden. Takımdan ayrılma ihtimali diğer yabancılara göre oldukça düşük.
YOBO F.Bahçe’den “Gel” çağrısını bekliyor. Everton ile Fenerbahçe anlaşmış olmasına rağmen ortadaki kriz nedeniyle durumu belirsiz.

GÜİZA Ayrılmaya pek niyetli olmasa da kendisine kulüp aradığı öğrenildi. Küme düşme olursa büyük ihtimalle takımda olmayacak.

CRİSTİAN Ayrılma gibi bir ihtimali yok. Çok yüksek bir ihtimalle her şartta takımda kalacak.

YERLİLERDE SON DURUM

GÖKHAN GÖNÜL Takımdan ayrılmayacağını açıkladı. “Fenerbahçe’yi tatmin edecek yüksek bir bonservis bedeli verilirse, o zaman gidebilirim. İsmimi kazandığım kulübüme böyle faydalı olurum” dedi.
VOLKAN DEMİREL Şartlar ne olursa olsun sarı lacivertli kaleyi korumayı sürdürecek. Nihat Özdemir ve Ali Koç ile yapılan görüşmede, “Ben Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçeli kalacağım” dediği öğrenildi.
SEMİH ŞENTÜRK “Aç kalırım, evimi satarım parasını harcarım. Bir yıl Fenerbahçe’de bedelsiz oynarım yine de ayrılmam” diyen emektar oyuncu son sözünü söyledi. O da kalacak isimlerden.

SELÇUK ŞAHİN Kulübün
zor gününde yıllarını verdiği takımını yalnız bırakmayacağını dile getirdi. Sorun çıkarmayacak futbolcuların başında geliyor.
SERDAR KESİMAL Fenerbahçe’nin yeni transferi. Sıkıntılı bir dönem geçiriyor ve twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Şu belirsizlik beni hasta ediyor. Ne olacaksa olsun artık” dedi. Kararı belirsiz.

23 futbolcu yılda 38 milyon Euro ALIYOR?

Volkan 2.2 milyon Euro
Gökhan 1.5 milyon Euro
Lugano 2.5 milyon Euro
Santos 1.8 milyon Euro
Mehmet 2.7 milyon Euro
Emre 3.5 milyon Euro
Cristian 1 milyon 650 bin Euro
Caner 1.1 milyon Euro
Alex 2.8 milyon Euro
Niang 2.8 milyon Euro
Semih 1.8 milyon Euro
Dia 1.4 milyon Euro
Selçuk 1.4 milyon Euro
Özer 1 milyon Euro
Güiza 3.2 milyon Euro
Uğur 1 milyon Euro
Mert 125 bin Euro
Bekir 450 bin Euro
Bilica 1.2 milyon Euro
Stoch 1.1 milyon Euro
Sezer 1.2 milyon Euro
Serdar Kesimal 800 bin Euro
Orhan Şam 800 bin Euro

(HÜRRİYET)
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39