• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Fenerbahçe Transfere Hız Verdi

Fenerbahçe Transfere Hız Verdi
Kocaman sevindiFenerbahçe'nin hocası, federasyonun doğru bir karar aldığını söyledi, Belirsizliğin bitmesi, bir şekilde önümüzün berrak hale gelmesi hepimiz için sevindirici. 9 Eylül’de şampiyon takım sahaya çıkacak dedi. Kocaman, transfer için düğme
YUSUF KOBAL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) şike iddiaları ile ilgili olarak verdiği kararın doğru olduğunu söyledi.
Kendisinin 5 Ağustos’ta Şampiyon takım lige başlayacak dediğini ancak bunun gerçekleşmediğini vurgulayan Kocaman, Bu olmadı, ligde erteleme oldu. 9 Eylül’de şampiyon takım sahaya çıkacak. Hem takımımız hem Fenerbahçeliler hem futbolumuz için hayırlı olsun. Belirsizliğin bitmesi, bir şekilde önümüzün berrak hale gelmesi hepimiz için sevindirici. Bugünkü antrenmanla başlayan süreçte bizim için zevkli, iştahlı ve futbol adına güzel antrenmanlar olacak diye konuştu.

‘Yeni süreç zorlu olacak’
Aykut Kocaman, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptığını da belirterek, Süreçle ilgili bir kaç cümle ettim. Konuştuğumuz konu genel olarak anlatmaya çalıştığım oyuncuların kafasındaki tek konuydu. Yeni sürecin bizim için çok daha zorlu olacağı ve çok daha güçlü olmamız gerektiğini söyledim. Tüm oyuncular bunun farkında, lig uzun bir süreç, bu sene lig çok inişli çıkışlı olacak. Fenerbahçe olarak geçen yılın üzerine çıkacağız, bu irademiz var. Umarım geçen yıl ortaya koyduğumuz özellikle ikinci yarıdaki iradeyi tekrar sahaya koyarız dedi.
Transfer yapıp yapmayacakları konusunda hızlı davranmaları gerektiğini vurgulayan Kocaman, Yarından itibaren transferle ilgili yönetimle birlikte ortak karar doğrultusunda hareket edeceğiz, sadece benim verebileceğim karar değil şurası kesin, transferde hızlanmak zorundayız dedi.



Neşeli idman
Yeni sezon hazırlıkları için Almanya’ya giden Fenerbahçe ilk idmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Münih’in yakınlarındaki Bad Gögging kasabasında gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yaptı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, Diego Lugano da kendisine verilen özel programı uyguladı.


Rakip Nürnberg
Sarı-lacivertliler ilk hazırlık maçını bugün Nürnberg ile yapacak. 19.30’da başlayacak karşılaşma, Easy Credit Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe, Palermo ile yapacağı maç için 21 Ağustos Pazar günü İtalya’ya gidecek. Aynı gün Palermo kentindeki Renzo Barbera Stadyumu’nda yapılacak karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, 22 Ağustos Pazartesi günü Almanya’ya geçecek. Sarı-lacivertliler, 24 Ağustos Çarşamba günü de Almanya’nın 1860 Münih takımı ile karşılaşacak.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39