• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

FENERBAHÇEDE BÜYÜK TRANSFER ATAĞI

FENERBAHÇEDE BÜYÜK TRANSFER ATAĞI
Diabate için formül hazırFenerbahçe, Aykut Kocaman’ın kadrosunda görmek istediği Bordeaux’da forma giyen 1.94’lük Diabate’yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamanın planlarını yapıyor. Sarı-lacivertliler devre arası bir de ön libero transferi düşünü
YUSUF KOBAL


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ara transferde takımına bir forvet, bir de ön libero olmak üzere iki yeni yabancı takviyesi yapmak için kolları sıvadı.
İlk golcü adayı olan Bordeaux’lu Cheick Diabate için kiralama formülü devreye sokuldu, ön libero arayışları ise geniş kapsamlı bir şekilde devam ediyor.
Yaşadığı krize rağmen sezona başarılı bir başlangıç yapan sarı-lacivertli takımın bir kez daha şampiyonluğa ulaşacağına inanan Aykut Kocaman, ilk planda golcü transferini gerçekleştirmeyi planlıyor. Bienvenu ve Semih’in yanına uzun boylu bir forvet isteyen Kocaman, Diabate’yi listesinin ilk sırasına yazdı. Ancak Bordeaux Teknik Direktörü Francis Gillot’un, Malili oyuncunun bonservisiyle birlikte satılmasına karşı çıktığı bildirildi.
Fenerbahçe Kulübü’nde sportif direktörlük görevini de yürüten Aykut Kocaman’ın, 1.94 boyundaki Diabate’nin ligin devre arasında satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmasını istediği ve bu konuda ısrarlı olduğu vurgulandı.

Çetinkaya’yı görevlendirdi
Sarı-lacivertli takım devre arasında bir de ön libero transferi yapmayı hedefliyor. Aykut Kocaman’ın, stoper de oynayabilen bir orta saha oyuncusu istediği ve bu transferle savunmadaki alternatiflerini artırmayı düşündüğü kaydedildi.
Kocaman, golcü ve ön libero transferleri için İdari Menajer Hasan Çetinkaya’yı görevlendirdi. Çetinkaya’nın, belirlenen isimlerle görüşmelere başladığı ifade edildi.

Çift idmanla mesaiye devam
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 17 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın futbolculara verdiği bir günlük izin sona erdi.
Sarı-lacivertli takım bugün yapacağı çift antrenmanla Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada adalesindeki sakatlık yüzünden A Milli Takım kadrosundan çıkarılan kaleci Volkan Demirel’in tedavisine başlandı. Tecrübeli file bekçisinin, Mersin maçında forma giymesinin şüpheli olduğu öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 17 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın futbolculara verdiği bir günlük izin sona erdi.
Sarı-lacivertli takım bugün yapacağı çift antrenmanla Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada adalesindeki sakatlık yüzünden A Milli Takım kadrosundan çıkarılan kaleci Volkan Demirel’in tedavisine başlandı. Tecrübeli file bekçisinin, Mersin maçında forma giymesinin şüpheli olduğu öğrenildi


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39