• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

FENERBAHÇE'DEN PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ

FENERBAHÇE'DEN PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Fenerbahçe deplasmanında elimizden gelen en iyi futbolu oynayıp puan ya da puanlar almak istiyoruz
Kayserispor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda teknik direktör Prosinecki'nin, oyuncularına ısınma hareketleri ve istasyon çalışması yaptırdıktan sonra taktik ağırlıklı bir program uyguladığı öğrenildi.
Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Prosinecki, Fenerbahçe maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve hazırlıklarının da o yönde olduğunu belirterek, ''Kesinlikle iyimser bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fenerbahçe deplasmanında elimizden gelen en iyi futbolu oynayıp puan ya da puanlar almak niyetindeyiz'' diye konuştu.
Sezonun ilk yarısı boyunca çok iyi oynayıp, futbol olarak üstün oldukları bazı maçlarda birtakım faktörlerden dolayı istedikleri puanları alamadıklarını kaydeden Prosinecki, şunları söyledi: ''Kendi yaptığımız hatalar da var, beceriksizliğimiz de var. Ama oynadığımız futbolun hakkı, ilk yarıda bu olmamalıydı. Ümit ediyorum ki, bu şanssızlıkların tersine döneceği zamanlar da gelecektir. Biz çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Fenerbahçe maçı çok zor bir maç olacaktır ama biz elimizden gelen en iyi futbolu oynayıp puan ya da puanlar çıkarmak istiyoruz."
"Takım daha iyi bir yola doğru, yüksek konsantrasyona doğru yavaş yavaş gitmeye başladı" diyen Prosinecki, sözlerini şöyle tamamladı: "Ümit ediyorum ki en kısa zamanda oynadığımız futbolun karşılığını puanlarla da alacağız. Çünkü hak ettiğimiz yer burası değil. Bu takımın çok yüksek potansiyeli ve kapasitesi var. Ben de herkes de daha fazla enerji sarf ederek, daha fazla birliktelik ortaya koyarak, öncelikle bu takımı bulunduğu yerden çıkararak sonra da hak ettiği yere getirmek istiyoruz.''
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39