• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Fethi Şahinoğlu'ndan Büyükkılıç'a Veda Ziyareti

Fethi Şahinoğlu'ndan Büyükkılıç'a Veda Ziyareti
Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, İzmir iline Çevre ve Şehircilik Müdürü olarak atanmasından dolayı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.
Resmi Gazete de yayınlanan kararname ile İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Fethi Şahinoğlu hem başkan Memduh Büyükkılıç ile vedalaşmak, hem de çevre ve doğaya verdiğini önem ve yatırımlardan dolayı ziyarette bulunduğunu söyledi.

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, Melikgazi Belediyesince geri dönüşüm çalışması ile örnek gösterildiğini ayrıca doğal sit alanlarını korumak için ürettiği projeler ile Melikgazi’nin doğal yapısını gelecek kuşaklara aktardığını belirterek, yapılan bu hizmet ve çalışmalardan dolayı, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 'a, teşekkür etti.

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu görev yaptığı yaklaşık 2 yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaların Kayseri için önemli olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ”Melikgazi Belediyesince her fırsatta ve her imkânda çevre ve doğa korunmasına büyük önem veriyor ve hizmetlerde bulunuyoruz. Öncelikle yapmış olduğumuz yatırımlar ile ilçemizin doğal bitki yapısını bozmamaya özen gösteriyoruz. Kişi başına düşen yeşil alan çalışmalarını benimsiyoruz. Her yıl binlerce öğrencimizin ve bölge halkının katılımı ile fidanlar dikiyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken de çevre ve şehircilik il müdürlüğünün şehir bilgi bankasından yararlanıyoruz. Sarmısaklı, Germir, Gesi gibi bölgelerin doğal yapısını korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak için il müdürlüğümüz ile ortak projeler gerçekleştirdik ” dedi.

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu bu ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmaya açık olduklarını, sonuçta amacı hizmet olan her türlü yatırım ve etkinlikte yer alacaklarını ve katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39