• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

FETÖ'den ablalara özel fetva Dekolte giyinin

FETÖ'den ablalara özel fetva Dekolte giyinin
FETÖ içerisinde erkekler kadar güçlü olan kadın militanların, sözde dekolte fetvasıyla kendilerini gizledikleri ortaya çıktı. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder

15 Temmuz darbe girişiminin arkasından teröristbaşı Fetullah Gülen'in çıkması sonrası,  Türkiye genelinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar başladı. Operasyonlar sırasında FETÖ'nün kadın yapılanmasının çok güçlü olduğu ortaya çıktı.

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ 

 

KADIN ÖRGÜTLENMESİ ERKEKLER KADAR GÜÇLÜ

Sabah'ın haberine göre, FETÖ yapılanmasında kadınlar erkekler kadar örgütlü. Sadece ev kadınlarına yönelik faaliyetlerde bulunmuyorlar. Emniyette, üniversitelerde, TSK'da, bürokraside ve özel sektörde kadın FETÖ'cüler oldukça etkili. Daha az dikkat çektiği için birçok masabaşı kirli işler bürokrasideki kadın örgüt üyelerine yaptırıyorlar.

FETÖ, bütün kirli işlerini kadın örgüt üyelerine yaptırırken, gözaltına alındıklarında ise duygu sömürüsü yapmaktan da çekinmiyor. Sanki dini inançları nedeniyle gözaltına alınmış gibi bir algı yaratıyorlar.

KADIN İMAMLAR, ERKEK İL İMAMINA BAĞLI

FETÖ yapılanması içerisinde kadın imamlar ilçe, mahalle, kasaba örgütlenmesi içerisinde çalışıyor. Her merkezin bir sorumlusu var. Ama kadın imamların Türkiye imamı ya da bir il imamı yok. Örgüt bütün kirli işlerini kadınlara yaptırıyor ama yönetici olarak ablalara güvenmiyor. Bu yüzden ablaların tamamı erkek il imamına bağlı. Her merkezde kadın dernekleri kurarak toplantılar yapıyorlar. Burada önemli miktarda himmetler toplanıyor.

15 TEMMUZ'DAN SONRA DA HİMMET TOPLAMAYA DEVAM ETTİLER

Yetkililerden alınan bilgiye göre FETÖ'cü kadın dernekleri 15 Temmuz Pensilvanya darbesinden sonra da Türkiye çapında faaliyetlerine devam ediyor. Kermes adı altında örgüte para toplayan kadın üyelerin bu faaliyetleri darbeden sonra da kesintiye uğramadan devam etti.

ÖRGÜT DIŞINDAN EVLENMELERİ YASAK

FETÖ yurtlarında yetişen, FETÖ bursu ile okuyan ve örgüt tarafından işe sokulan kadın örgüt üyelerinin bu yapının dışından birisi ile evlenmeleri kesinlikle yasak. Ancak imamların izin verdikleri isimlerle stratejik evlilikler yapabiliyorlar. Bürokraside, emniyette, TSK'da, siyasette ve iş dünyasında sızmak istedikleri aileler varsa burada FETÖ'nün ablaları devreye giriyor. Stratejik evlilikler yaptırılarak bu ailelere damat ve gelinler sokuluyor. FETÖ yapılanması içerisinde bunun yüzlerce örneği bulunuyor.

BAŞÖRTÜSÜ ŞART DEĞİL, DEKOLTE SERBEST

Bürokraside rahat faaliyet gösterebilmeleri için FETÖ'cü ablaların neredeyse tamamının başı açık. Kamufle olmalarına yardımcı olacaksa dekolte giyinmelerine de izin veriliyor. Kamuda başörtüsü serbest olmasının ardından hiçbir FETÖ'cü ablaların başını kapatmaması da dikkatlerden kaçmamış. Bütün bu fetvanın tamamı ise Fethullah Gülen'den geliyor. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra da faaliyetlerine devam eden FETÖ kadın dernekleri himmet toplamanın yanısıra darbenin komplo olduğu söyleyerek Gülen'i aklamaya çalışıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39