• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti İse Büyük Ceza Kapıda!..

Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti İse Büyük Ceza Kapıda!..
Galatasaray ile Akhisar Belediye arasında oynanan maça Fırat Aydınus'un Molo'ya küfür ettiği iddiaları damgasını vurdu. Eğer Fırat Aydınus gerçekten de Molo'ya küfür etmişse büyük ceza Aydınus için kapıda.

FIRAT AYDINUS MELO'YA KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Galatasaray-Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Fırat Aydınus'un Felipe Melo'ya ettiği küfür büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasındaki karşılaşmanın 23. dakikasında yaşannan bir pozisyon çok konuşuldu. Renk ayırt etmeksizin birçok taraftar Fırat Aydınus'un sözlerine tepki gösterdi. Melo'ya yakın mesafeden küfür ettiği görülen hakem Fırat Aydınus, TT Arena'da da tepki gördü. pğeki Fırat Aydınus'u bu dakikadan sonra neler bekliyor? İşte o önemli sorunun cevabı.

Argoya hassas Aydınus

Aydınus'un geçmişine baktığımızda 2011-2012 futbol sezonu PTT 1. Lig play-off final karşılaşmasında Adanaspor forması giyen Barbaros'u 15 saniye içinde çıkardığı iki kartla oyundan attığını hatırlıyoruz. Kameralardan ekrana yansıyan görüntülerde Aydınus'un Barbaros için 'Bana küfretti' dediği açıkça görülüyordu. Ardınan gelen sezonda Caner Erkin'i 'Lan' sözü yüzünden oyundan atan Fırat Aydınus argo kelimelere olan hassasiyeti ile hakem kararlarına yeni bir boyut getirmişti. Daha önce yardımcı hakemlerinin uyarısıyla 'Fuck-off'tan Kazım Kazım'ı kırmızı kartla oyundan atan Aydınus, bugün çok ilginç bir olaya daha imza attı.

İşte o anlar

Maçın 23. dakikasında Felipe Melo'yu yanına çağıran ve üst üste uyaran Aydınus, Brezilyalı futbolcu arkasını döner dönmez küfretti. O anlar kamrealara çpok net şekilde yansıdı. Aydınus'un bu sözlerinden sonra MHK'nin de acil toplantı yaparak konuyu değerlendireceği öğrenildi. Merkez Hakem Kurulu, Lig TV'den o dakikaların görüntüsünü hemen hemen her açıdan kamera detaylarıyla isteyecek. Eğer Aydınus'un Meloya' küfrettiği netleşirse en az 6-7 maç dinlendirilecek. Fırat Aydınus'un sezon sonuna kadar düdük asması da alternatifler arasında yer alıyor.

Sezonu kapatabilir

Barbaros'u ouyundan atarak Adanaspor'un kaderiyle oynayan, Kazım Kazım'ı yardımcı uyarısıyla oyundan atan, Caner'e de 'Lan' sözcüğü yüzünden ihraç kararı veren Aydınus, MHK'den sert bir ceza alacak. Beşiktaş-Galatasaray maçında Burak Yılmaz'a çaldığı penaltı yüzünden haftalarca dinlendirilen Bülent Yıldırım, yardımcı hakem kurbanı olmuştu. Aydınus'un da bu küfür sonrasında sezonu kapatması muhtemel gözüküyor.

Fırat Aydınus'un Melo'ya küfür etmesinin ardından konu MHK'de de yankılandı. Merkez Hakem Kurulu'nun birçok yetkilisi pozisyonu izler izlemez Aydınus'un küfür ettiği kanısında birleşti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39