• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Fırtına Fena Esiyor!..

Fırtına Fena Esiyor!..
Trabzonspor ile Apollon Limassol arasında oynan dev maç sona erdi. Demsilcimiz Trabzonspor sahasında Apollon'u 4-2 yenerek adını tura yazdırmayı başardı.
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limassol'u 4-2 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi. Bordo-mavili ekipte attığı 3 golle geceyi hat-trick yaparak tamamlayan Olcan Adın, sahanın yıldızı oldu.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, NTV ve NTVSpor.net'ten yayınlanan maçta Apollon Limassol'u 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Temsilcimiz, Avrupa Ligi J Grubu'ndaki son maçında 12 Aralık'ta Lazio'ya konuk olacak ve zorlu Roma deplasmanında grup liderliği için sahaya çıkacak.

Mücadele düşük bir tempoda başlarken, ilk bölümde iki takımın da pozisyonu yoktu. Fakat 23. dakikada sol taraftan gelişen Trabzonspor atağında Zokora etkili bir orta yaptı. Kısa boyuna rağmen Apollon Limassol savunmasının arasında çok iyi yükselen Olcan Adın, şık bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden hemen 2 dakika sonra Bordo-mavili temsilcimizin ikinci golü geldi. Henrique'nin pasıyla sağ taraftan ceza sahasına giren ilk golün sahibi Olcan, bu kez kale sahası içindeki Soner Aydoğdu'yu topla buluşturdu. Soner'in ilk vuruşu kaleci Isli Hidi'den dönerken, bu topu önünde bulan Soner boş kaleye topu gönderdi ve skoru 2-0'a taşıdı.

Mücadelenin ilk yarısı da temsilcimizin 2 farklı üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarının hemen başında ise Trabzonspor, üçüncü gole çok yaklaştı. Colman ve Olcan'ın presi sonucu hata yapan Limassol savunması, büyük bir hata yaptı. Bu hatanın ardından topu önünde bulan Paulo Henrique, karşı karşıya durumda istediği vuruşu yapamadı ve bu pozisyonu gole çeviremedi.

Ancak Trabzonspor'un baskısı devam etti ve üçüncü gol 61. dakikada geldi. Kadir Keleş'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Olcan Adın, net bir vuruşla Limassol filelerini havalandırdı ve durumu 3-0 yaptı. Bu golün ardından Trabzonspor taraftarı, 61. dakikayı golle kutladı.

Konuk takım Apollon Limassol, dakikalar 68'i gösterdiğinde farkı 2'ye indirdi. Sol taraftan Sangoy'un etkili ortasına iyi yükselen Fildişi Sahilli Guie Gneki, kafayla skoru 3-1'e getirdi.

Bu golden sonra temsilcimiz, oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. Üst üste gelişen Limassol ataklarında, Trabzonspor kalesi önemli tehlikeler yaşadı. Önce 77'de Sangoy'un ceza sahası içinden sert şutunu kaleci Onur kornere çeldi. Daha sonra ise Kadir Keleş'in müdahalesiyle Guie Gneki'nin yerde kalmasının ardından Apollon Limassol penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Gaston Sangoy, 80'de farkı bire indirdi ve durumu 3-2 yaptı.

Ancak Trabzonspor, rakibinin umutlanmasına izin vermedi. 83. dakikada Olcan Adın, frikikten attığı harika golle hem hat-trick'i tamamladı, hem de rakibinin umutlarını noktalandırdı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve J Grubu'ndaki puanını 13'e çıkarıp, gruptan çıkmayı garantiledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39