• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Verildi

Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Verildi
Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın ikinci günü bir de ödül törenine sahne oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin dördüncüsünü gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından verildi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı’nı eşi İkbal Çelik ile birlikte gezdi. Ramazan Sokağı’ndaki fotoğraf yarışması ödül törenine de katılan Başkan Çelik, yarışmadan dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserleri uzun uzun inceledi.
Başkan Mustafa Çelik, ödü töreni öncesi Yazarlar Abdullah Ayata ve Emrah Bekçi ile de bir süre sohbet etti. Her iki yazar da Başkan Çelik ve eşi İkbal Çelik için kitaplarını imzaladı.
Büyükşehir Belediyesi’nce dördüncü ulusal fotoğraf yarışması olan “Kayseri’de Yaşam, Doğa, Kültür” konulu yarışmaya binlerce fotoğraf katıldı. Yarışmanın birinciliğini yansıma adlı eseriyle Mehmet Palta elde ederken, Yedi Göller’in izinde adlı fotoğrafıyla Mustafa Doğan Şahiner ikinci, Erciyes’te tırmanış fotoğrafıyla Mehmet Ali Ercan üçüncü oldu. Mansiyon ödüllerini ise Eser Paşa, Seçkin Yenici ve Resul Çelik kazandı. Yarışmaya katılan 50 fotoğraf ise sergilenmeye layık görüldü. Ödül töreninde Kayseri’nin tanıtımına da vurgu yapan Başkan Mustafa Çelik, “Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. Muhteşem tarihi ve doğal güzelliklere sahibiz. Bu güzelliklerimizi tanıtan dört adet klip yaptırdık. Klipler yayınlandıktan sonra Kayseri’deki hemşehrilerimiz dahi bazı güzelliklerimizi ilk kez gördü. Tanıtım eksikliğimizi gidermek için Kayseri Tanıtım Grubu’nu kurduk ve çalışmalara başladık. Önümüzdeki günlerde çalışmaların lansmanını yapacağız. Hedefimiz Kayseri’yi Türkiye ve dünyaya tanıtmak” dedi.


Fotoğraf sanatçılarını da tebrik eden Başkan Mustafa Çelik, “Fotoğraf sanatçılarımız her gün belki önünden geçtiğimiz o güzellikleri görülebilir hale getiriyorlar. Kendilerine Kayseri’nin bu güzelliklerini Türkiye’ye tanıtmak için bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Kayseri ile ilgili fotoğraf yarışmalarının dördüncüsünü düzenledik. Şehrimize çok güzel bir arşiv sağladık” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik daha sonra yarışmada dereceye giren fotoğrafçılara ödüllerini verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39