• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

G.Saray'dan Erdoğan'a saygısızlık itirafı

G.Saray&#39dan Erdoğan&#39a saygısızlık itirafı
Galatasaray'ın Divan Kurulu Toplantısı'na, Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan saygısızlık damga vurdu.
Eski siyasetçilerden Mükerrem Taşçıoğlu, "Başbakan, Fenerbahçeliliğini unutup stadın tamamlanması için çalıştı" derken İnan Kıraç'ı da eleştirdi.Galatasaray Kulübü ekim ayı Divan Kurulu Toplantısı, az sayıda üyenin katılımıyla dün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Başkan Ünal Aysal'ın katılmadığı toplantıya Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan saygısız tutum damga vurdu. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi eski siyasetçilerden Mükerrem Taşçıoğlu, statla ilgili yaşanan sorunlarda Başbakan Erdoğan'a yapılan protestoların etkisinin olduğuna inandığını söyledi.

"Bu stadı bize kazandıran Başbakan'ımızı yuhalayarak büyük bir hata yaptık. 'Bunu Galatasaraylılar yapmamıştır.' demek de kafamızı kuma gömmektir.'' diyen Taşçıoğlu, özeleştiri yapmak zorunda olduklarını belirtti.

Bu davranışın sıkıntılarını çekmeye devam edeceklerini vurgulayan deneyimli siyasetçi, "Şimdi stadın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne ait olduğuna dair bir tabela asılacak. Başbakan, Fenerbahçeliliğini unutmuş, o stadın yapılmasına büyük katkı sağlamış. Bunu tamamladıktan sonra bir teşekkür beklerken, protesto edilmiş, düşünebiliyor musunuz? Ben oralardan gelmiş biriyim. 10 sene iktidarda bulundum ve bunları bir kenara yazarlar. 'Unuttuk, özrünüzü kabul ediyoruz.' derler ama hesabını bir gün sorarlar. Aradan bir müddet geçti, seçim öncesi bizim en tecrübeli ağabeylerimizden biri olan İnan Kıraç çıktı, 'Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerde birinci gelebilir.' dedi. Bana göre hayatının en büyük yanlışını yaptı." ifadelerini kullandı.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın, eski Başkan Adnan Polat yönetiminin mali raporunu baz alarak aktardığı eleştirel sunuma, eski yöneticilerden Taner Aşkın tepki gösterdi. Mevcut yönetime de eleştiri yönelten Taner Aşkın, "Geçmişi kötüleyerek bir yere varamazsınız. Hiç mi bir şey yapmadık?" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39