• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

G.Saray'ı değil, parayı seviyor

G.Saray'ı değil, parayı seviyor
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyleyen Noureddine Amrabat ile ilgili açıklamalar yaptı
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray'a transfer olmak istediğini açıkladığı için kadro dışı bırakılan Noureddine Amrabat için Galatasaray Kulübü yönetiminin kendilerine kesinlikle resmi transfer teklifinde bulunmadığını ve futbolcuyu hiçbir kulübe satmayacaklarını bildirdi.

Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadro dışı bırakıldıktan sonra A2 takımına gönderilen Amrabat ile ilgili bazı basın organlarında asılsız haberler çıktığını, futbolcuyu, Beşiktaş, Fenerbahçe veya hiçbir kulübe teklif etmediklerini açıkladı.

Galatasaraylı yöneticilerin yanlış tutumu nedeniyle futbolcularından faydalanamadıklarını ve çok büyük maddi kayıpları olduğunu öne süren Recep Mamur, şunları söyledi:

"Galatasaray, menajerler aracılığıyla futbolcumuzla transfer görüşmeleri yaptı. Bundan ancak 20 gün sonra Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst, beni arayarak Amrabat'ı istediklerini bildirdi. Kendisine, futbolcuyu satmayı düşünmediğimizi ve kadromuzu ona göre oluşturduğumuzu belirttim. Kendisi de bu konunun o an itibariyle kapandığını söyledi. Ancak, daha sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bir televizyon kanalında, Amrabat için bize resmi transfer teklifinde bulunduklarını açıkladı. Galatasaray yönetimi, Amrabat ile ilgili bize kesinlikle resmi transfer teklifinde bulunmadı. Resmi teklif yazılı olur ve hatta daha kesin olması için noter onaylı olur. Bunlar, resmi teklifin ne olduğuna da bilmiyorlar. Resmi teklifi, nasıl, ne zaman, hangi yolla, kime yapmışlar, bunu kamuoyuna açıklasınlar. Bize çok ayıp ettiler."
Galatasaray yönetimini bu tavırları nedeniyle şiddetle kınadıklarını, haklarını aramak için TFF, UEFA ve FIFA nezdinde gerekli girişimlerde bulunduklarını belirten Mamur, kulüp olarak üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını, ama gelinen noktada futbolcularından istifade edemediklerini dile getirdi.

-Amrabat'ı satmayacağız-

Amrabat'ın Kayserispor ile daha 3,5 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Recep Mamur, şöyle devam etti:

"Futbolcu, Galatasaray'ı değil, parayı sevdiği için Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi. Amrabat, Galatasaraylı mı doğdu- Aynı paraları başka takım teklif etseydi o takımı tercih ederdi. Ama bizim için önemli olan para değil. Amrabat ile ilgili gelecek tüm transfer tekliflerine kapalıyız. Futbolcunun 3,5 yıl daha bizimle sözleşmesi var, hiçbir kulübe satmayacağız."

Kayserispor'un Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından transfer ettiği 24 yaşındaki Noureddine Amrabat, ligin ilk yarısında gösterdiği performansla adından çok söz ettirmişti. Galatasaray'ın transfer girişimine Kayserispor yönetiminin olumsuz yanıt vermesi üzerine Amrabat, Galatasaray'da futbol oynamak istediğini açıklamış ve Kayserispor yönetimi de futbolcuyu Antalya kampı kadrosundan çıkarmıştı.

Kayserispor yönetimi, daha önce de Galatasaray ile Ali Turan'ın transferi konusunda benzer bir sorunu yaşamış, Galatasaray'ın istediği futbolcu sezon sonuna kadar kadro dışı kalmıştı.

Kayseri ekibi, her iki futbolcu için de Türkiye Futbol Federasyonu'na, "futbolcularının ayartıldığı" iddiasıyla şikayette bulunmuştu.
aa
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39