• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

G.Saraylılar Kızmasın Melo'nun yaptığı şovmenlik

G.Saraylılar Kızmasın Melo'nun yaptığı şovmenlik
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol'un bu haftaki konuğu TFF Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Felipe Melo'nun olay olan hareketlerini yorumladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında sarı-lacivertli oyuncu Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı kartın ardından rakip oyuncu Felipe Melo'nun yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledi. Beyaz TV'de bir programa katılan Demirören, derbi maçında yaşanan olayları eleştirdi.

Yaşanan olaylardan dolayı çok üzüldüğünü belirten Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün geçmiş sezonlarda Pascal Nouma'yı, yaptığı bir hareketten dolayı gönderdiğini ve Galatasaray Kulübü'nün de bu konuyu değerlendirebileceğini dile getirdi.

Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın verdiği karara bakarak hareket etmesi gerektiğini anlatan Yıldırım Demirören, yaşanan olaylar ve Melo'nun hareketine çok üzüldüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

'Galatasaray taraftarı bana kızabilir. Beşiktaş, Serdar Bilgili döneminde Pascal Nouma konusunda bir hareketinden dolayı karar verdi. Galatasaray camiasının oraya bakarak bir karar vermesi gerekebilir. Türk futboluna yakışan hareket değil. Yerli oyuncular, birbirleriyle kavga etmiyor. Yabancılarla yerliler arasında bir şey var. Memnun etmeye çalışılan taraftarlar, her statta küfür ederek kulüplerine zarar veriyor. Derbi maçında futboldan başka her şey vardı.'

Demirören, görüntülerle karar veremediklerini kaydederek, '(Melo'nun el hareketi) Hele eliyle yaptığı hareket kabul edilebilir değil. Ancak şikayet olursa etik kurula sevk edebiliyoruz. Biz de onu değerlendireceğiz, gerekirse etik kuruluna başvurumuzu yapacağız. Hareket doğru değil. Hele eliyle yaptığı hareket hiç doğru değil' ifadelerini kullandı.

Derbi maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'nu da eleştiren başkan Demirören, 'Türk milli takım kaptanlığını yapmış bir futbolcunun söylememesi gereken sözlerdi' dedi.

Demirören, kulüp başkanlığı yaptığı dönemde yabancı sınırlamasının yükselmesinin daha doğru olacağını düşündüğünü ancak federasyon yönetimine geldikten sonra yabancı sayısının düşmesinin daha doğru olacağı yönünde düşünmeye başladığını dile getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39