• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Galatasaray belgeleri teslim etti

Galatasaray belgeleri teslim etti
Galatasaray Kulübü, emniyetin istediği belgeleri hazırladı. Sarı-kırmızılılar belgeleri bu sabah yetkililere teslim etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılan Galatasaray Kulübü avukatları: Bizden istenen bütün belgeleri teslim
Galatasaray Kulübü’nün iki avukatı saat 10.00 sıralarında vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne ellerinde dosyalarla geldi. Yaklaşık bir saat içeride kalan avukatlardan Mahinur Dengiz çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendilerinden istenen belgeleri polise teslim ettiklerini kaydeden Mahinur Dengiz, “ İçeriğinden bahsedemem zaten soruşturma kapsamında doğru olmaz. Bizden istenilen bütün evrakları biz cuma günü aslında teslim edecektik. Fakat tercümesi gereken yabancı dilde Fransızca da olan evraklarımızın ancak tercümesini yaptık, verdik. Dosya halinde verdik, cevabını bekliyoruz şeklinde konuştu. Dengiz, 1 milyon dolar iddiası ile ilgili belge verildi mi? şeklindeki soruya ise “Var, istenilen bütün belgeleri verdik dedi.

Organize Suçlar Müdürlüğü'ne bağlı polisler, geçen hafta Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ve eski başkan Adnan Polat'ın evi ve ofisinde arama yapmış, Tulun ile Polat emniyette ifade vermişti.

Polisin 2007 yılında Bülent Tulun tarafından Adnan Polat'a yazılan bir belgeyle ilgil inceleme yaptığı ve Galatasaray Kulübü'nden bazı belgeleri istediği ifade edilmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, emniyetin istediği belgeleri hazırladı ve teslim etti.

Emniyet görevlileri belgelerin pazartesi teslim edilmesinin daha uygun olacağını belirtmişlerdi, ilgili belgeler sabah erken saatte emniyete teslim edildi.

Galatasaray Spor Kulübü yaptığı açıklamada Medyada çıkan belgelerin eksik olduğu ve bu yüzden teslim edilemediği yönündeki haberlerin asılsız olduğu bir kez daha ispatlanmış olmaktadır ifadelerini kullanıldı.

Kulüp yönetimi yapılan çalışmalarla ilgili daha teferruatlı açıklamaları bilahare yapacaktır ifadelerine yer verildi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39