• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Galatasaray'da operasyon başlıyor bileti kesilenler

Galatasaray'da operasyon başlıyor bileti kesilenler
Sezon sonu kimlerin takımdan ayrılacağı yavaş yavaş belli olan Gs.Yönetim yıllık maaşları 65 milyon euroya çekmek için kolları sıvadı. Kiralık verilen 8 oyuncunun gönderilmesi için de görüşmeler hızlandırıldı.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Muslera Avrupa kulüplerinin kıskacında
Yönetim mali sıkıntıları aşabilmek için Muslera'ya gelebilecek 20 milyon Euro'luk teklifi değerlendirecek.

 

Wesley Sneijder'in İngiltere'ye ilgisi
Mali yapıyı düzeltmek için kaynak arayan yönetim, oyuncu satışıyla da bunu sağlamak istiyor. İngiliz kulüplerinin Wesley Sneijder ısrarı ve oyuncunun ayrılmak istemesi, yönetimi yeni sezona yeni 10 numara arayışlarına götürdü.

Onur Kıvrak ile söz kesildi
Fernando Muslera'nın takımdan ayrılma olasılığına karşın yönetim Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak'ı ikna etti.

Sabri ile yollar ayrılıyor
Yeni sezona genç bir takım oluşturmak isteyen Başkan Dursun Özbek'in gelecek yeni hoca ile bunu paylaşacak. Sabri'nin vadesinin dolduğunu düşünen taraftarın bu isteği yeni sezonda büyük bir ihtimalle gerçekleşecek. Fenerbahçe maçında göbeğiyle objektiflere takılan eski kaptanın kalma ihtimali yok..

Manchester City Denayer'i satmıyor
Galatasaray'da sağ bek oynatılarak yetenekleri köreltilen Jason Denayer artık stoper mevkinde de güven vermiyor. Manchester City yeni sezonda Denayer'i hazırlık kampına götürecek.

Chedjou kararsızlığı
Takımdaki geleceği merakla beklenen oyuncuların başında Chedjou geliyor. Yönetim kalması için gerekli tedbirleri alacak. Ama oyuncu gitmek isterse de 'kal' denmeyecek.

Carole'de topun ağzında
Hamza hocanın ısrarla takımda görmek istediği için transfer edilen Carole ile Galatasaray'ın genetiği uyuşmadı. Yumuşak oyunu ile rakip oyuncuları tedirgin edemeyen yapısı ve sık sık sakatlanması onu da topun ağzına getirdi.

Olcan Adın gözden düştü
Büyük umutlarla transfer edilen milli oyuncu Olcan Adın, taraftarların en çok üzen futbolcu oldu. Kalan maçlarda yeterli performansı gösteremezse yeni hoca beklenmeden yollar ayrılacak.

Ryan Donk hayalkırklığının diğer adı
Kasımpaşa'daki oyunuyla tüm dikkleri üzerine çeken Ryan Donk, büyük takım oyuncusu olmadığını Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında bir kez daha gösterdi. Hantal yapısı, kısıtlı teknik becerisiyle Galatasaray'a en çok zarar veren oyuncu oldu. Selçuk'u orta sahada tek başına mücadeleye atan Donk, sorumluluk alamaması ve isteksiz görüntüsü yüzünden iplerin kopmasına sebep oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39