• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Garanti Konut Amatör Futbol Ligi'ne Sponsorluk Desteği

Garanti Konut Amatör Futbol Ligi&#39ne Sponsorluk Desteği
Haber: Amatör Futbol Ligi'ne Sponsorluk DesteğiResmi büyütmek için tıklayın Kayseri'de bir firma amatör spora destek amaçlı sponsorluk anlaşması imzaladı.



Kayseri'de bir firma amatör spora destek amaçlı sponsorluk anlaşması imzaladı.
FOTOGALERİ

İşte Türkiye'nin Mutluluk Haritası!
Kayseri'de bir firma amatör spora destek amaçlı sponsorluk anlaşması imzaladı. Protokole göre, amatör futbol liglerinin adı şirketin ismiyle anılacak.

Kayseri'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Garanti Konut, Kayseri Süper Amatör ile Kayseri 1. Amatör Futbol Ligleri'ne sponsor oldu. Liglerin adı ise Garanti Konut Süper Amatör Ligi ve Kozza Termal Kayseri 1. Amatör Futbol Ligi olarak değiştirildi.

Protokol imza töreninde konuşan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Musa Soykarcı, amatör sporun desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Soykarcı, Kayseri olarak yaşadıkları sıkıntı nedeniylede devlet desteğini az aldıklarını belirterek, Kayseri ile ilgili bir talebimiz olduğunda maalesef hayırseverlerimizden dolayı destek alamıyoruz. Evet şehrimizde hayırseverlerimizin eğitime, sağlığı çok ciddi ve büyük destekleri var. Ama spora, sosyal aktiviteye destek yok gibi. Biz amatör spora da destek yapılmasını istiyorduk. Bu konuda ilk adımı Garanti Konut attı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu bizim için çok iyi oldu. Gelecek adına daha büyük destekler bekliyoruz. dedi.

Garanti Konut Yönetim Kurulu Başkanı Temur Selman, kendisinin de uzun yıllar amatör spor ligde futbol oynadığını ifade etti.

Selman, amatör ligin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, Biz firma olarak amatör spora destek vermeyi planladık ve bunu yaptık. Bu konuda spora verilen desteğin faydalı olacağını biliyoruz. Bu desteğimiz sürecek. diye konuştu.

Daha sonra Musa Soykarcı ile Temur Selman, amatör liglerin desteklenmesi amacıyla hazırlanan protokole imza attı. (Cihan Haber Ajansı)
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39