• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Gaziantep'de Kefen parasını Erdoğan’a bağışladı

Gaziantep'de Kefen parasını Erdoğan’a bağışladı
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek kampanyası başlattı. 103 yaşındaki bir kadın ise, kefen parası olarak sakladığı parayı Erdoğan'a bağışladı.

Ziraat Bankası Şehitkamil Şubesi önünde toplanan yüzlerce destekçisi, Cumhurbaşkanlığı adayı Recep Tayyip Erdoğan'nın yanında olduğunu göstermek için birbirleri ile yarıştı. 

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a destek vermek için gelen vatandaşların arasında 103 yaşındaki Elif Şencan isimli yaşlı kadın dikkat çekti. Şencan, en ön sıraya geçerek kefen parası olarak ayırdığı 500 lirayı Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın hesabına yatırdı. Şencan'ın yanı sıra engelli bir bayan vatandaş ise cebinde olan 10 lira parasını Erdoğan'a destek olarak bankaya yatırdı. 

Erdoğan'a destek vermeye gelen yüzlerce vatandaşın yanı sıra AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanları da katılarak Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını gösterdi. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, 'Bugün Ziraat Bankası önünde Cumhurbaşkanı adayımızı destekleyen değerleri arkadaşlarımız burada bizi yalnız bırakmadılar. Bu destek gösteriyor ki yine bu seçimde de Sayın Recep Tayyip ErdoğanGaziantep'ten çok önemli bir destek alacak. Bugün bunu burada görüyoruz. Sağ olsunlar bütün arkadaşlarımız Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına destek olmak için bugün buradalar. Sıraya girdiler ve Ziraat Bankası'nda açılan hesaba arkadaşlarımız gönüllerinden ne kopuyorsa desteklerini yapacaklar. Biz çok fazla bir duyuru yapmamamıza rağmen partimize ve başbakanımıza gönül veren dostlarımız arkadaşlarımız, Cumhurbaşkanlığı yolunda destek olabilmek için böyle bir yoğunluk oluşturdular. Buraya gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, 12 yıldır ülkeye hizmet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı adaylığı yolunda da büyük bir teveccüh olduğunu belirterek, '12 yılı aşkın süredir ülkemize kesintisiz hizmette bulunan Başbakanımızı 10 Ağustos'ta kendisini Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruyz. Halkımızın da bu konuda çok büyük bir teveccühü var. Bizler de buraya kampanyasına karınca kararınca destek olmak için geldik. Destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum' dedi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak ise toplanan kalabalığın arasında AK Partililerin dışında insanların da Erdoğan'a destek için bulunduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Adayı Tayyip Erdoğan'ın halkın tamamını temsil eden bir aday olduğunu aktaran Toprak, 'Malumunuz 10 Ağustos'ta bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşayacağız. Cumhuriyet tarihinde halk ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek. Burada bulunan vatandaşlarımızın hepsinin AK Partili olmadığını gördüm. Sadece AK Partinin adayı değil toplumumuzun tüm kesimini temsil eden Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda Cumhurbaşkanı adayı olarak göreceğimize inanıyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız çok yüksek meblalar yatırmayacaklar belki ama kendi saflarını belli edecekler. Buraya gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum' açıklamasında bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39