• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Gelinini öldürdü

Gelinini öldürdü
Kavgada kayınbaba gelinini tabancayla vurarak öldürdü.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

 

 

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesinin Yeşilyuva mahallesinde 24 Şubat 2016 günü meydana geldi. İddiaya göre, Burcu Acar (27) iki yıl önce müzisyenlik yapan piyanist şantör Veysel Acar ile evlenerek Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya gelin geldi.

 

Önceki gün akşam Veysel Acar bir düğünde görevli olduğu için babası Yalçın Acar'ı yanına alarak düğüne gitti. Eşi Acar'ı da babasının evine bıraktı. Acar, düğün bitince, gece geç saatlerde babasıyla birlikte Yeşilyuva mahallesine gelerek eşini almak istedi. Baba oğul evlerinin önüne geldiği sırada burada alkol alan şahıslara "Burada aile var sessiz olun" diye uyarıda bulundu. Bunun üzerine alkol alan Murat Z., Gökhan I. ve Yücel Y., Acar'a "Bize karışamazsın" diyerek küfretti. Acar, kendisine küfür edilmesi üzerine alkol alan şahıslarla kavga etmeye başladı.

Baba Acar oğlunun darp edildiğini görünce tabancasını çıkartıp kavgaya karıştı. Bu arada, evde bulunan Burcu Acar, Eren Acar ve Tahir Karakuş'ta aşağı inerek kavgaya karıştı.

Kavga sırasında gelin Burcu Acar, kayınbabasının katil olmaması için elinden düşürdüğü tabancayı almak istedi. Bu sırada kayınbabanın elindeki tabancadan çıkan kurşunla gelin ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Burcu Acar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Burcu Acar'ın cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi yapılan gelinin cenazesi toprağa verildi.


Polis, olayla ilgili yaptığı soruşturmada kayınbaba Yalçın, damat Veysel, kardeşi Eren Acar ile arkadaşları Tahir Karakuş'u gözaltına aldı.
Polis kavgayı çıkartan 3 şahsı operasyonla yakaladı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Kayınbaba Acar, gelinini istemeden vurduğunu oğlunu alkol alan şahıslar darp edince tabanca çektiğini belirterek, "Bu sırada gelinim evden koşarak geldi. Tabanca yere düştü, o benim katil olmamam için tabancayı benden almak istedi, tabancayı çekerken birden patladı ve yüzüne geldi. Ben oğlumu korumak istemiştim" dedi.
Zanlılar adliyeye sevk edildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39