• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Genç Kızı Kaçırdılar Parkta Taciz Ettiler

Genç Kızı Kaçırdılar Parkta Taciz Ettiler
Samsun'da bir kafede garson olarak çalışan 16 yaşındaki B.Y'nin, 3 kişi tarafından kaçırılıp bir parka götürülerek, tacize uğradığı ortaya çıktı
İlkadım ilçesinde geçen kasım ayında meydana gelen olayda, B.Y., iş çıkışı evine giderken, içinde Ferdi Çelik, Mehmet Kahraman ile Adem Binici, otomobilleriyle genç kızın yolunu kesti.

Araçtan inen Binici ve Çelik, genç kızı zorla otomobile bindirip Zeytinlik Mahallesi’nde bir parka götürdü. Üç kişi, genç kıza zorla oral seks yaptırdı. Geceyi Mehmet Kahraman’ın evinde geçiren B.Y., sabah olunca polise gidip şüphelilerden şikayetçi oldu.

20'ŞER YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, haklarında Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde her biri için 20’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Samsun 1’inci Ağır ceza Mahkemesi’nde yargılanan üç sanık, genç kızın kendilerine iftira attığını söyledi. Sanıklardan Ferdi Çelik, B.Y.’ye bir şey yapmadığını belirtti.

Mehmet Kahraman ise, B.Y. ve diğer iki sanığı yolda otomobiline aldığını söyleyerek, "B.Y.’yi tanımıyordum. Adem kendilerini parka götürmemi istedi. Parka gelince Ferdi, eve gitmek için yanımızdan ayrıldı. Bir ara B.Y. bana zorla kaçırıldığını söyleyip yardım istedi.

Ben de Adem’e durumu anlatmaya çalıştım ama dinlemedi. Kızı elinden çekip parkın içine soktu. Bir süre sonra kız ağlayarak geldi. Adem yoktu. Bana başına gelenleri anlattı. Ben de onu yardım olsun diye evime götürdüm. Kendisine hiç bir şey yapmadım" dedi.

"KENDİ RIZASIYLA ORAL SEKS YAPTI"

Adem Binici de "Birlikte parka gittik. Orada kendi rızasıyla bana oral seks yaptı. Sonra da kız Mehmet ile birlikte gitti. Ferdi, hiçbir şey yapmadı. Biz de zorla bir şey yapmadık. Otomobile de kendi rızasıyla bindi" diyerek tahliyelerini istedi.

GENÇ KIZIN RUH SAĞLIĞI BOZULDU

Olay nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden ’ruh sağlığı bozuktur’ raporu verilen B.Y. ise, "Mehmet bana sadece yardım etti. Ferdi ve Adem beni zorla otomobile bindirdi. Aracı Mehmet kullanıyordu.

Adem ile Ferdi arka koltukta yanıma oturup beni elle taciz etti. Parka gidince, Ferdi yanımızdan ayrıldı. Adem beni tehdit ederek parkın ücra bir köşesine götürdü. Burada bana zorla oral seks yaptırdı. Ağlayarak Mehmet’in yanına gittim ve durumu ona anlattım. O da bana yardımcı oldu" dedi.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi ve eksek evrakın tamamlanması için duruşmayı erteledi.

İsmail AKDUMAN/DHA
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39