• BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Genç Kızı sevgilisi eniştesi tecavüz etti

Genç Kızı sevgilisi eniştesi tecavüz etti
Ahlaksızlığın böylesi ne duyuldu, ne görüldü

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Okuyacağınız haber ne bir fıkra ne de senaryodur, tamamen gerçektir...
Ahlaksızlığın böylesi ne duyuldu, ne görüldü
HAKİM BİLE İSYAN ETTİ
Özel Haber: Şeref KAHRAMAN 


*Kayseri'de dün Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir dava izleyenlere 'Yok artık' dedirtti. 17 yaşındaki baldızına tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunan sanık, karısını kayınbabasının arkadaşı ile birlikte olurken yakaladığını, o yüzden iftira attıklarını söyledi.
*17 yaşındaki kıza cinsel tacizden yargılanan kayınbabanın arkadaşı ise ne eniştenin karısı ne de genç kızla hiçbir ilişkisi olmadığını, kendi kızı gibi sevdiğini belirtti.


*17 yaşındaki kızın eski sevgilisi olan ve genç kıza otomobilde tecavüzden tutuklu bulunan diğer sanık da genç kızın kendi isteği ile birlikte olduklarını ifade etti. 


*Bunların hiçbirinden haberi olmayan genç kızın anne ve babası ise olayı jandarmadan duyduklarını ve şok olduklarını söylediler. Enişte tutuklu, genç kızın eski sevgilisi tutuklu, dün de kayınbabanın arkadaşı tutuklandı. Hakimleri, savcıyı ve duruşmayı izleyen avukatları bile şaşırtan dava ertelendi.


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Yozgat E Tipi Cezaevi'nde tutuklu sanık A.D. SEGBİS (Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile hazır edilirken, diğer tutuklu sanık A.Y. ile tutuksuz sanık D.İ. ve mağdure M.S., şikayetçi annesi E.S., babası Ş.S. duruşma salonunda hazır bulundu. 


SEGBİS ile savunma yapan tutuklu sanık A.D. baldızına tecavüz etmediğini belirterek, "Eşim G.D.'nin kayınbabamın arkadaşı D.İ. ile birlikte olurken yakaladım. Boşanma ve tazminat davası açınca bana böyle bir iftira attılar. Baldızım benim yanımda büyüdü, ben baktım ona, yalan söylüyorlar" dedi. 


Tutuksuz sanık D.İ. ise ne A.D.'nin eşi G.D. ile ne de mağdure M.S. ile ilişkisi olmadığını belirterek, "Babaları Ş.S. benim yakın arkadaşımdır. Kendilerini de kızım gibi severim" dedi. Tutuklu sanık A.D. de genç kız ile hiçbir şey yaşamadıklarını, üzerine iftira atıldığını ifade etti. 

"ENİŞTEM ÜÇ KEZ TECAVÜZ ETTİ"

Mağdure M.S. ise mahkemede ifade vermeden önce anne ve babasının duruşma salonu dışına çıkarılmasını istedi. Anne ve babası çıktıktan sonra pedagog eşliğinde ifade veren M.S., "Eniştem A.D. bana 3 kez tecavüz etti.

Ben onlarda kalıyordum ve ilk kez gündüz ablam çocukları okula götürdüğünde oldu. Evde yalnızken çocuk odasında bana tecavüz etti, ablama anlattım ama inanmadı. Ablam bu olay yüzünden ilaç içti.

İkincisinde ise gece herkes uyuduğunda odama geldi. Yapma dedim ama yine tecavüz etti" diye konuştu. Mahkeme başkanının 'Bağırmadın mı? Çığlık atıp, yardım istemedin mi?' sorusuna mağdure M.S. "Ablam inanmadığı için bağırmadım ama yapmamasını söyledim. Üçüncü tecavüzü ise kimseye söylemedim. Daha sonra beni yurda aldılar. Yurtta eniştemi şikayet ettim" dedi. 

"BABAMIN ARKADAŞI DA TACİZ ETTİ"
Mağdure M.S. babasının arkadaşı olan D.İ.'nin de kendisine tacizde bulunduğunu belirterek, "Ablam G.D.'nin babamın arkadaşı D.İ. ile ilişkisi vardı. Bir gün evde otururken ablam kahve pişirmeye gittiğinde beni elle taciz ederek, çok sevdiğini söyledi. Beş altı dakika vücuduma dokundu" şeklinde konuştu. 

"SEVGİLİM DE 3 KEZ TECAVÜZ ETTİ"
2015 yılında erkek arkadaşı olan A.Y.'nin de otomobili ile ıssız bir yere götürdüğünü söyleyen mağdure, "Erkek arkadaşım ile arabasında üç kez ilişkiye girdik. İlk ikisinde ben istemiştim. Ama üçüncüsünü istemedim, zorla tecavüz etti ve boynuma vurdu. Eniştem A.D. ile eski erkek arkadaşım A.Y.'den şikayetçiyim" ifadelerini kullandı. Bunların hiçbirinden haberi olmayan genç kızın anne ve babası ise olayı jandarmadan duyduklarını ve şok olduklarını söylediler.

TUTUKSUZ SANIK DA TUTUKLANDI
Tanık olarak dinlenen mağdurenin ablası G.D. ise hiç bir şey bilmediğini, kardeşinin okulu yarım bıraktığını ve D.İ. ile hiçbir ilişkisi olmadığını belirtti. Mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, tutuksuz sanık D.İ.'nin de tutuklanmasına hükmetti. Eksik evrak ve delillerin eksikliği nedeniyle mahkeme Nisan ayına ertelendi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39