• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

GENÇ YILDIZ FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

GENÇ YILDIZ FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?
Resul Hasan Ertaş bu sezon Türkiye'ye transfer olacak mı?
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'nin geçen sezon kadrosuna katmaya çok yaklaştığı, fakat son anda menajerlerden kaynaklanan sorunlardan dolayı transferi gerçekleşmeyen yıldız futbolu Resul Hasan Ertaş bu sezon Türkiye'ye transfer olacak mı? 
 
Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nin efsanevi başkanı, rahmetli İlhan Cavcav'ın yoğun ısrarı ve iknası ile Türkiye'de oynamayı kabul eden futbolcunun; bu sefer aynı düşüncede olmadığı ve Türkiye liglerinde oynamayı düşünmediği, ama A Milli Takım konusunda tercihinin halen Türkiye'den yana olduğu bildirildi. 
 
İtalya'dan Talipleri Var!
 
Geçtiğimiz haftalarda İtalyan gazetelerinde çıkan iddialara göre, Resul Hasan Ertaş ile İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'nın transfer görüşmesi yaptığı ama tarafların sözleşme süresinde ve özel maddelerde anlaşma sağlayamadığı için transferin gerçekleşmediği aktarıldı. Bir dönem ülkemizde Galatasaray'ı çalıştıran, dünyaca ünlü İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile çok yakın ortak dostları olduğu bilinen Ertaş'ın transferini buna göre yapacağı ve bu nedenle transferde aceleci davranmadığı bildirildi. Roberto Mancini'n özellikle Resul Hasan Ertaş'ın durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. 
 
Türkiye'ye Gel Baskısı! 
 
Futbolcuların yeni ütopyası haline gelen Asya'dan da futbolcuya ciddi rakamların teklif edildiği, Ertaş'ın önceliğinin para olmadığı bu nedenle başarıya endeksli bir takımda forma giymek istediği için Çin ve Hindistan'dan gelen astronomik teklifleri reddettiği öğrenildi. Kuzey Amerika defterini tamamen kapatan oyuncuya Türkiye'de yaşayan akrabaları ve yakın dostları ise Ertaş'a Türkiye'ye transfer olması konusunda baskı yaptığı ve oyuncuya "A Milli Takımımızın zaten senin gibi bir futbolcuya ihtiyacı var, buraya gelirsen A Milli Takımımız için de faydalı olacaktır" diyerek futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Öte yandan sosyal medyada Resul Hasan Ertaş'a Türk taraftarlarının kendi takımlarına gelmesi için oyuncuya İngilizce ve Türkçe olarak sürekli mesaj attığı ve Ertaş'ın bundan çok etkilendiği öğrenildi. 
Yeni Adresi Neresi Olacak? 
 
Türkiye'yi çok sevdiği bilinen, bunun için yetiştiği ülkenin Milli Takımını reddeden oyuncun Türkiye'ye gelme olasılığı oldukça yüksek gözüküyor. Ertaş'ın paylaştığı bu fotoğraf Türk futbol severleri heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezon ismi Türkiye'den Kayserispor, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor, İngiltere'den ise Nottingham Forrest ile uzun süre anılmıştı. Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor ve önceliğinin Avrupa'da bir takımda oynamak olduğu söyleniyor. Oyuncunun hangi takıma imza atacağı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39