• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

''Genel Hatları İle Oyundan Ve Oyunculardan Memnunum''

''Genel Hatları İle Oyundan Ve Oyunculardan Memnunum''
Kadir Has Stadı’nda ilk ciddi sınavında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’e 2-1 yenilen Kayserispor’da Teknik Direktör Robert Prosinecki, genel hatları ile oyundan memnundan olduğunu söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Prosinecki, “Genel hatları ile çok memnunum. Hazırlık kampının süreci içindeyiz. 14 gündür oyuncularla birlikteyiz. İyi bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu maçla biz nerdeyiz, hangi seviyedeyiz onu görme fırsatını bulduk. Bu benim için çok önemliydi. Yeni oyuncuların katkı verdikleri bir maç oldu. Karşımızda Shakhtar vardı. Ciddi bir rakip ve daha hazırlardı. Bize göre daha hazır takımdı. Biz sürecin içinde yüklemeler yaparken, gösterdiğimiz maç beni mutlu etti. Genel hatları ile çok memnunum” diye konuştu.

“BOBO’NUN BİZİ ENDİŞELENDİREN BİR SAKATLIĞI YOK”
Prosinecki, Bobo ve yeni transferler ile ilgili bir soru üzerine, “Bobo daha iyi oluyor. Zamanımız var. Bizi endişelendiren bir sakatlığı yok. Avusturya’da ondan yararlanacağımızı düşünüyorum. Salih de iyileşiyor. Avusturya kampında tam olarak yararlanabileceğimiz oyuncular. Jaja da takıma alışıyor. Hazırlık sonunda ciddi bir takım görüntüsü vereceğiz. Çok acelemiz yok” ifadelerini kullandı.

“FİKSTÜRDEN MEMNUNUM”
Fikstür ile ilgili olarak ise Prosinecki şu şekilde konuştu:
“İlk maçımızı Sivas ile oynayacağız. Artık bu maçlar bu coğrafyada buraların derbisi olarak nitelendiriliyor. Biz Sivas’ta yenilmiştik. Çok ciddiye aldığımız bir hafta olacak. Fikstür konusunda çok memnunum. Elimizden geleni yapacağız.”
Prosinecki, “Maçı çıplak gözle izlediğimiz zaman Riveros’un boşluğunu Mouche ile dolduracağız. Onun yanında Yener, Cleyton, Okay ve Diego orta sahaya yerleşebilecek oyuncular. Orta sahaya takviye düşünmüyoruz. İki haftalık sürede oyuncularımızın hepsi hazırlıklı ve hedefleri için çalışıyor. Oyuncular UEFA’ya göre hazırlanıyor. Bu beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39