• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Germir Mahallesi'nde tanıştığı kıza şantaj

Germir Mahallesi'nde tanıştığı kıza şantaj
Sosyal medyada tanıştığı kıza şantaj ve tehditle istismarda bulunan sanığa 6 yıl hapis.

Sosyal medyadan tanıştığı ve İstanbul'dan Kayseri'ye gelerek 21 yaşındaki kıza şantaj ve tehdit ile cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. 


1 Ağustos 2013'te meydana gelen olayda iddiaya göre İstanbul'da yaşayan şüpheli M.Y. ile Kayseri'de yaşayan mağdur N.K. sosyal medyadan arkadaş oldu. Şantaj ve tehditlerle mağdur kızdan uygunsuz fotoğraflarını isteyen M.Y., 1 Ağustos 2013 günü Kayseri'ye geldi.

Germir Mahallesi'nde N.K.'ye cinsel istismarda bulunan M.Y. daha sonra İstanbul'a döndü. M.Y. tehdit ve şantajlarına devam edince, mağdur N.K. polise giderek şikayetçi oldu. M.Y. önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, ilk mahkemede ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık M.Y. (44) Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile, mağdur N.K. (21) ve sanık avukatı da duruşmada hazır bulundu.


Mağdur N.K. ifadesinde, "Sanık ile facebook'tan tanıştık. Telefon numaramı aldıktan sonra önce gizli numaradan arıyordu. İstanbul'dan arar, tehdit ederdi, benim aramadığım zamanlar bana kızardı.

1 Ağustos 2013'te İstanbul'dan Kayseri'ye geldi. Mimarsinan Parkı'nda buluştuk. Bana kız olduğuma inanmadığını, kızlık muayenesi yaptırmamı istedi, ben de kabul ettim ama gitmedik. Bir taksiye bindik, Germir'e gittik.

Oradan bir ağacın altına oturduk, yine tehdit etmeye başladı, babamı arayıp tehdit edeceğini söyledi. Sonra zorla elbiselerimi çıkardı, Zorla ilişkiye girmeye çalıştı, elim ayağım titredi, çok kötü oldum, ondan sonra sanık da ağlamaya başladı.

Daha sonra beni Talas duraklarına götürdü. 2016'ya kadar tehditlerine devam etti, o yüzden şikayetçi olmadım. Sürekli tehditlerle çıplak fotoğraflarımı istiyordu, ben de şikayetçi oldum" diye konuştu.


Sanık M.Y. ise üzerine atılı suçlamaları reddederek, "Bu çirkin suçlamaları kabul etmiyorum. Bu suçlamalardansa ölmeyi tercih ederim" dedi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık M.Y.'ye 'cinsel istismar' suçundan 5 yıl, 'şantaj' suçundan 1 yıl 15 gün, 'hakaret' suçundan ise 2 ay 15 gün olmak üzere toplam 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39