• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Gesiad 12. Olağan Genel Kurulu Hamdi Kınaş Yeniden Başkan

Gesiad 12. Olağan Genel Kurulu Hamdi Kınaş Yeniden Başkan
Genç Sanayici İş Adamları Derneği'nin (GESİAD) 12. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Hamdi Kınaş güven tazeledi.
ir otelde düzenlenen kurula, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan GESİAD Başkanı Hamdi Kınaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sanayinin kalkınması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kınaş, "Bildiğiniz üzere Kayseri Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği anayasa ve kanunlar doğrultusunda ülkemizin demokratik bir düzen içerisinde kalkınmasına, sanayi, ticaret ve sosyoekonomik açısından gelişmesine, teknoloji, sermaye, fikir alışverişi ve bilgi birikimi sağlayarak daha ileri bir düzeye ulaşmasına yardımcı olabilmek için 1993 yılında bir grup genç arkadaşımız tarafından kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Bugün itibari ile bin 150 üyesi bulunmaktadır. 14 personelimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Derneğimiz Anadolu Sanayici İş Adamları Federasyonu'na ve Türkiye Sanayici İş Adamları Derneği'nin üyesidir" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen kurulda bir konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, şehirlerin tarihinin devletlerin tarihinden daha eski olduğunu söyledi. Medeniyetlerin adımlarının şehirlerde atıldığının altını çizen Özhaseki, "Şehirler tarihi devletlerinden tarihinden daha da eskidir. Esas olan şehirdir. Kültürler bile şehirlerle gelişir. Medeniyetlerin ilk adımı şehirlerde atılır. Daha sonra etrafına doğru yayılır. Önemli olan bir şehrin hayatının canlı olmasıdır. Önemli olan ticaret ve sanayinin canlı olmasıdır. Sosyal hayatının, kültürünün canlı canlı devam etmesidir. Artık şehirler arasındaki rekabet, ülkeler arasındaki rekabet kadar ciddi olmuştur. Dünya ve ülkemizin elinde bulunan sınırlı kaynaklardan yüksek bir pay alabilmek için bütün şehirler müthiş bir yarış içerisindedir" diye konuştu.

Tek liste ile gidilen seçimde, mevcut başkan Hamdi Kınaş yeniden başkan seçildi.

Bu arada, 12. Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Başkanlığına Hamdi Kınaş, 3. kez başkan seçildi. Genel Kurul'da Kayseri Genç Sanayici Ve İşadamları Derneği olan dernek ismi, Gelişen Sanayici ve İşadamları Derneği olarak değiştirildi. Yönetim Kurulunda, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinde Ali Ezinç görevine devam ederken, Diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ise, Erol Boydak, İsmail Tuna, Levent Somtaş, Mehmet Kıranatlı, Fatih Alparslan, Fatih Somyürek, Elif Bozdağ ve Taha Keskin getirildi. Elif Bozdağ, GESİAD tarihinde ilk kez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen bayan oldu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39