• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

GESİAD 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı -Başkan Hamdi Kınaş güven tazeledi

GESİAD 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı -Başkan Hamdi Kınaş güven tazeledi
Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (GESİAD) 13. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Hamdi Kınaş, yeniden seçildi.
Kınaş, Melikşah Üniversitesi Şükrü Boydak-Memduh Boydak Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'ndaki genel kurulda yaptığı konuşmada, Kayseri iş dünyasının dünyaya açılımı noktasında faaliyetler yürüttüklerini belirterek, verilen yeni görevi layıkıyla yerine getirmek için azimle çalışacaklarını söyledi.
Görevde bulundukları süreda yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Kınaş, şöyle konuştu:
''2009 yılında görevi devraldığımızda 224 olan üye sayımız bugün itibariyle 698 olmuştur. Almanya, Çin, Irak, Tayland-Kamboçya, Pakistan, Senegal, Fas ve Nijerya'ya heyetlerle geziler düzenledik. Her bir heyetimize ortalama 30 işadamı ve sanayicimiz katılarak pazar araştırması ve ikili iş görüşmelerinde bulunuldu. Ayrıca TUSKON öncülüğünde gerçekleştirilen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü Gıda Zirvesi ve Türkiye-Afrika Ticaret Zirvesi'ne üyelerimiz güçlü bir katılım gösterdi. Gıda zirvesine 25 üyemiz, Afrika Ticaret Zirvesine ise 20 üyemiz katılmış olup, derneğimiz federasyon bünyesindeki dernekler arasında birinci oldu. Öte yandan, İstanbul'da düzenlenen Fas, Sudan, Nijerya, Tanzanya, Mısır, Rusya ve Almanya iş forumlarına ihracatçı üyelerimiz katılarak ikili iş görüşmeleri yaptı. Üyelerimizin yeni pazarlara açılımı ve yatırım imkanları hakkında bilgi edinmesi amacıyla Angola, Letonya, Kazakistan, Portekiz, Kamerun, Senegal, Fas, Mısır ve Gana'nın tanıtım toplantıları düzenlendi. Derneğimiz bünyesinde üyelerimiz ve üye firmalarımızda çalışan personele yönelik her ay bir konuda eğitim düzenledik.''
Hamdi Kınaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Ali Ezinç, Erol Boydak, Mustafa Koyuncu, Ahmet Külahçıoğlu, Levent Somtaş, İsmail Tuna, Mehmet Kıranatlıoğlu, Fatih Alparslan ve Veysel Çiftçi'den oluştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39