• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

GESİ'YE MESİRE VE GENİŞ PİKNİK ALANLARI

GESİ'YE MESİRE VE GENİŞ PİKNİK ALANLARI
GESİ MESİRE ALANI GENİŞLETİLİYOR DAHA GENİŞ PİKNİK VE MESİRE ALANI

Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçMelikgazi İlçesi her geçen gün planlı bir şekilde büyümekte ve genişlemektedir. Ancak bu şehirde yaşayan bireyler ve aileler de unutulmamaktadır. Çünkü şehir; insanların rahatı, konforu, huzuru ve güvenliği için vardır. Biz de hemşehrilerimizin özellikle tatil günlerini doğa ile baş başa olacakları yeni alanları mesire alanı olarak kendilerine sunuyoruz.”dedi.

 

GESİ MESİRE ALANI GENİŞLETİLİYOR

DAHA GENİŞ PİKNİK VE MESİRE ALANI

 

Doğa ile iç içe alanlar…

         Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mevcut Gesi mesire alanında yapılacak çalışma ile mesire ve piknik alanının genişletileceğini bildirdi.

 

 Huzur ve dinlenmenin adresleri…

Mevcut Gesi mesire alanında hafta sonları yoğun talep olduğunu ve çok kalabalık bir kitleye hizmet vererek yetersiz kaldığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Gesi mesire alanının çevresinde çalışma yapılarak bu alanlar yine halkın dinlenme ve piknik yapma alanı olarak hizmet vereceğini belirtti.

 

Mesire ve piknik alanlarına ilgi büyük… 

Kayseri şehrinin bağ ve sayfiyeleri ile ünlü olduğunu ancak bağ ve bahçesi olmayanlar ile ilimizde özel ve kamu görevi yapan ailelerin piknik ve mesire alanlarına büyük ilgi gösterdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,  konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

 

         “Melikgazi İlçesi her geçen gün planlı bir şekilde büyümekte ve genişlemektedir. Ancak bu şehirde yaşayan bireyler ve aileler de unutulmamaktadır. Çünkü şehir; insanların rahatı, konforu, huzuru ve güvenliği için vardır. Biz de hemşehrilerimizin özellikle tatil günlerini doğa ile baş başa olacakları yeni alanları mesire alanı olarak kendilerine sunuyoruz. Gesi mesire alanının güney ile batı bölümünde yer alan alanlar Melikgazi Belediyesi mülkiyetinde olup bir sorun oluşturmamaktadır. Dolayısıyla  yapılacak planlama ve peyzaj mimari ile bu alanlara oturma yerleri, kamelyalar konulacak. Yürüyüş yolları oluşturularak bol miktarda ağaçlandırılacaktır. Çocuk oyun grupları ile açık alan spor aletleri ile donatılacaktır. Sonuçta aileler için hafta sonu  nezih ve doğa ile iç içe alanlar şehrimize kazandırılmış olacaktır.

Hayırlı Olsun…

         Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Gesi mesire ve piknik alanına yapılacak genişletme çalışmasının bu yıl içerinde tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39